Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Размяна на партньори в „Столичани в повече” тази сряда по bTV

Размяна на партньори в „Столичани в повече” тази сряда по bTV
Размяна на партньори в „Столичани в повече” тази сряда по bTV
Cinefish.bg

Тв новини
Размяна на партньори в „Столичани в повече” тази сряда по bTV

23.04.2013, 11:29  |   Видяна: 1648  |   Press Release  |   ТВ
В следващия епизод на „Столичани в повече”, който ще се излъчи тази сряда от 21.00 часа по bTV, ще настъпят тежки дни за Рангел. След като Гълъбина го напусна и се нанесе при Пацо, главата на семейство Чеканови ще осъзнае размера на бедствието и след неуспешен опит да върне съпругата си у дома, той ще изпадне в сериозна депресия.

Столичани в повече Гълъбина и ПацоРезултатите от нея ще ще се отразят драматично и на отношенията в семейство Лютови и най-вече ще провокират Йордан да „търси правата си и да апелира към равни права на партньорите”.

Тежката душевна драма, която изживява Рангел ще доведе и до още една доста комична ситуация, крайният резултат от която е гениално откритие за това, по какъв нов начин може да се използва злополучният почистващ препарат, който Славея купи с откраднатите от Яна 500лв.

Междувременно Гълъбина и Пацо се радват на съвместното си съжителство, което се оказва и доста напрегнато що се отнася до сексуалното им влечение. В крайна сметка двамата взимат решение да обявят своята връзка публично в деня, в който Пацо празнува рождения си ден.

Столичани в повече Рангел ЧекановКак ще завърши всичко и ще се опитат ли Зоя и Рангел да развалят празника на влюбените гълъбчета, зрителите на bTV ще видят утре вечер от 21.00 часа по bTV. Спас и Андрей също ще се окажат в доста неприятна ситуация. Партньорката на Андрей, Дарина, посещава кабинета на д-р Лютов.

Срещата между двамата протича драматично, а Спас изпада в истерия, когато разбира, че Дарина има доказателства срещу него за поискан от пациент подкуп. Как ще завърши всичко за Спас, зрителите на bTV ще видят в седмия епизод на „Столичани в повече, тази сряда от 21.00 часа.

Най-нетърпеливите фенове на сериала „Столичани в повече” могат да видят епизодите преди ефирното им излъчване на voyo.bg. За всички нови абонати порталът предлага да тестват услугата безплатно за 7 дни.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg