Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Разкриха името на втория филм за „Отмъстителите“ по време на фестивала на комиксите Comic-Con

Разкриха името на втория филм за „Отмъстителите“ по време на фестивала на комиксите Comic-Con
Разкриха името на втория филм за „Отмъстителите“ по време на фестивала на комиксите Comic-Con
Cinefish.bg

Филми
Разкриха името на втория филм за „Отмъстителите“ по време на фестивала на комиксите Comic-Con

22.07.2013, 16:23  |   Видяна: 8327  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
През уикенда, в препълнената от фенове и медии зала по време на фестивала на комиксите Comic-Con, представители на Marvel разкриха интересни подробности за предстоящите продукции на студиото. Една от най-големите новини, доминираща през фестивалния уикенд, беше обявяването на името на втория филм от мегапродукцията „Отмъстителите“ – „The Avengers: Age of Ultron”. Без да разкрива повече детайли, режисьорът Джос Уедън разкри, че Marvel ще направят „своя собствена версия на историята за Ултрон”.

Очаква се филмът да е по кината през април 2015 г.

Разкриха името на втория филм за „Отмъстителите“ по време на фестивала на комиксите Comic-ConПървата продукция на Marvel, която излиза у нас на 1 ноември, седмица преди премиерата си в САЩ, е „Тор: Светът на мрака“. За изненада на всички в залата, на сцената се появи не някой от екипа, а непокорният бог от Асгард – Локи.

Облечен като героя си, Том Хъдълстоун призова гостите да се преклонят пред славата на Локи, за да видят откъс от филма, ексклузивно подготвен за посетителите на Comic-Con. Събитията в залата на Marvel продължиха с разговор с всички актьори, които ще видим догодина на голям екран в „Завръщането на първия отмъстител“.

В залата бяха Крис Еванс, Себастиан Стан, Антъни Маки, Скарлет Йохансон, Коби Смълдерс, Джордж Сент-Пиер, Франк Грило, Емили ВанКамп и Самюел Джаксън.

Интересно е, че докато сюжетът на „Железният човек 3“ беше само бегло свързан със събитията от хитовата продукция „Отмъстителите“, „Завръщането на първия отмъстител“ ще проследи какво се случва с Капитан Америка директно след премеждията на отмъстителите в Ню Йорк.

Според представената от екипа информация, Черната Вдовица (Скарлет Йохансън) ще бъде с водеща роля във филма, оплитайки Стив Роджърс (Крис Еванс) в интриги, свързани с организацията ЩИТ и принуждавайки го да открие начин да съчетае старомодните си ценности с моралните провокации на модерните времена.

Вълнуваща за феновете беше и срещата с екипа на най-новата продукция на Marvel, чиито снимки започнаха едва преди дни във Великобритания – „Пазителите на галактиката“. Класическите герои от Вселената на Marvel ще видим в кината през август 2014 г., а ролите им са поверени на Крис Прат като Star-Lord, Зои Салдана в ролята на Gamora, Бенисио Дел Торо като The Collector, Дейв Баутиста като “Drax the Destroyer”, Карен Джилиан като Nebula, Майкъл Рукър като Yondu, Лий Пейс като Ronan the Accuser и Джимон Хонсоу като Korath. На представянето на първите заснети кадри от продукцията присъстваха Кевин Фейдж, продуцент на филма и Джеймс Гън, сценарист и режисьор, а след официалната част, за радост на малки и големи фенове, актьорите раздадоха автографи на всички желаещи.

Специално за фестивала бяха създадени плакати на “Тор: Светът на мрака“ и “Пазителите на галактиката“ и бяха показани концептуални графики с визии от филма.

Световните и български кино премиери на споменатите филми на Marvel започват с „Тор: Светът на мрака“ на 1 ноември 2013 г., продължават със „Завръщането на първия отмъстител“ на 4 април 2014 г. и „Пазителите на галактиката“ на 1 август 2014 г. и засега приключват с “The Avengers: Age of Ultron” на 25 април 2015 г.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg