Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Райън Рейнолдс в адаптация по култова видеоигра

Райън Рейнолдс в адаптация по култова видеоигра
Cinefish.bg

Артисти
Райън Рейнолдс в адаптация по култова видеоигра

30.03.2020, 01:03  |   Видяна: 519  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Dragon’s Lair“ е една от най-популярните видеоигри от 80-те. Ето че след почти година преговори Netflix се сдобиха с правата за филмирането й. Освен това вече имат и своята звезда в бъдещия си хит – Райън Рейнолдс.

Той ще изпълнява главната роля и ще е продуцент на филма, заедно със своята компания Maximum Effort. Сред продуцентите ще е и Дон Блът, който се вдъхновява от анимацията в играта за създаването на анимационните хитове „Земята преди време“ и „Всички кучета отиват в рая“.

 Райън Рейнолдс в адаптация по култова видеоигра

В играта „Dragon’s Lair“ смелият рицар Дирк трябва да спаси принцеса Дафни, пленена от страховит дракон и зъл магьосник. Братята Дан и Кевин Хагелман, работили по „Lego: Филмът“ и „Scary Stories to Tell in the Dark“, ще подготвят сценария. Те са създатели и изпълнителни продуценти на новия анимационен сериал „Стар Трек“, освен това са сценаристи на „Круд 2“, в който един от героите отново озвучава Ренолдс.

Това ще е третият проект на Netflix със звездата от „Дедпул“. Рейнолдс изпълняваше главната роля в „6 Underground“, а в момента се снима в „Red Notice“, заедно с Дуейн Джонсън и Гал Гадот. Предстои ни да го видим в един от хитовете на това лято „Свободен играч“, в който героят му установява, че е част от второстепенните персонажи в една видеоигра.   Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg