Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Райън Гослинг се превръща в Човека-вълк

Райън Гослинг се превръща в Човека-вълк
Райън Гослинг се превръща в Човека-вълк
Cinefish.bg

Артисти
Райън Гослинг се превръща в Човека-вълк

01.06.2020, 01:31  |   Видяна: 664  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Обнадеждени от успеха на „Невидимия“, Universal продължават да преоткриват своята вселена от кино чудовища. Сега на дневен ред е Човекът-вълк и вече е ясно, че ще видим в тази роля Райън Гослинг. Последно гледахме Бенисио Дел Торо като прочутия герой във филма на Джо Джонстън от 2010 г.

Бенисио дел торо се заменя от Райън Гослинг в Човека вълк

В момента се търси режисьор на този проект, като според изтекла информация фаворит е Кори Финли („Лошо възпитание“). Лорън Шукър Блум и Ребека Анджело, работили по сериала „Оранжевото е новото черно“, подготвят сценария, по оригинална идея на самия Гослинг.

Все още не са обявени подробности за сюжета, но се смята, че той ще е модерна версия на класическата история за Лорънс Талбот, който претърпява ужасяваща трансформация, след като е ухапан от вълк. Стилът му ще се доближава до култовия трилър с Джейк ДжиленхолЛешояда“.

Лешояда с Джейк Джиленхоу

Новият филм ще е поредният от подновената чудовищна вселена на Universal. След „Невидимия“ предстои да видим още историята на „Невидимата жена“, подготвяна от Елизабет Банкс, „Dark Army“ на Пол Фейг, „Renfield“ на Декстър Флетчър и „Дракула“ на Карин Кусама.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg