Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Ръсел Кроу в трейлър на трилъра „Unhinged“

Ръсел Кроу в трейлър на трилъра „Unhinged“
Ръсел Кроу в трейлър на трилъра „Unhinged“
Cinefish.bg

Филми
Ръсел Кроу в трейлър на трилъра „Unhinged“

13.05.2020, 01:59  |   Видяна: 682  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Той е известен с това, че често си изпуска нервите. Ето че Ръсел Кроу ще ни се покаже в такава светлина и в психологическия трилър „Unhinged“. Може да видите трейлъра му, озвучен с хита на Nirvana „Heart Shaped Box“.

Ръсел Кроу в нов филм за яростта на пътя

Филмът разказва за това до какви фатални последствия може да доведе яростта на пътя. Рейчъл (Карен Пистолиус) бърза за работа и на един светофар натиска продължително клаксона на колата си, с което ядосва мъжа в автомобила пред нея. Въпросният непознат (Кроу) преживява тежък срив и се чувства безсилен и незабелязан. Затова решaва да даде урок на Рейчъл. Всички, които тя обича, се превръщат в негова мишена.

Ръсел Кроу като отмъстителен преследвач

Интересът към „Unhinged“ се увеличи, след като компанията Solstice Studios съобщи, че премиерата му се измества за по-ранна дата и той ще излезе на 1 юли. Така всъщност това ще е първият филм, с който ще бъде рестартиран кино бизнеса в САЩ. Доскоро се смяташе, че тази чест ще принадлежи на новия филм на Кристофър НолънТенет“, чиято премиера е на 19 юли.

Филм с Ръсел Кроу измества Тенет с премиера

Взехме това решение, след като проведохме задълбочени консултации с Националната асоциация на собствениците на кина и големите кино вериги. Тези разговори ни убедиха, че рискът си заслужава“, сподели Марк Гил, президент на компанията.

Режисьор на новия трилър е Дерик Борте
, а сценарият е дело на Карл Елсуърт („Дистърбия“, „Нощен полет“). Сред останалите имена в актьорския състав са Габриел Бейтман, Джими Симпсън, Майкъл Пападжон и Остин П. МакКензи.Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg