Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Ръсел Кроу се шегува със сексуалните скандали в Холивуд

Ръсел Кроу се шегува със сексуалните скандали в Холивуд
Ръсел Кроу се шегува със сексуалните скандали в Холивуд
Cinefish.bg

Артисти
Ръсел Кроу се шегува със сексуалните скандали в Холивуд

07.12.2017, 11:14  |   Видяна: 998  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Аз правих содомия с Джаки МакКензи, на терена на „Romper Stomper“, започва Ръсел Кроу от сцената, в противоречив момент, изрязан от предаването на Aactas (Australian Academy of Cinema and Television Arts awards), които се състояха вчера в Сидни. Закачливо-пиперливата реплика на Кроу предизвика бурен смях в залата и беше гледана от изключително много хора. Темата със сексуалните посегателства е изключително популярна в момента в Холивуд.

През последните седмици почти не остана необвинен кино деец, като редица от известните личности, е твърде вероятно да изгубят кариерите си. Под медийните нападки попаднаха Харви Уайнщайн, Брет Ратнър, Кевин Спейси, а Дъстин Хофман влезе в словесна битка по време на шоу, относно случка, за която се твърди, че е станала преди близо половин век.

Припомняме, че през 2015 год. излезе документален филм, който разкри редица сексуални посегателства върху непълнолетни, които се опитват да пробият в киното. Режисьорката Ейми Бърг оповести имената на насилниците, свързвани с несъществуващата онлайн телевизионна компания Digital Entertainment Network (DEN), преди близо две десетилетия.

Личните разкази на пет бивши деца- актьори и модели, правят лентата "An Open Secret" болезнена за гледане. В нея те описват страха и объркването, които са изпитвали, ставайки жертва на мениджъри и агенти, на които са имали доверие.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg