Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Ръсел Бранд в „Смърт край Нил“

Ръсел Бранд в „Смърт край Нил“
Cinefish.bg

Филми
Ръсел Бранд в „Смърт край Нил“

16.08.2019, 10:41  |   Видяна: 640  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Кенет Брана се обгражда само със звезди за новия си проект. Отдавна се говори за следващата му екранизация по романа на Агата Кристи „Смърт край Нил“, която ще последва изненадващо успешния „Убийство в Ориент експрес“. И в новия филм звездното присъствие ще е впечатляващо, а в една от ролите ще видим Ръсел Бранд.

За момента не знаем каква ще е ролята му, но прочутият комик ще се присъедини към вече потвърдените за участие звезди Гал Гадот, Арми Хамър, Летита Райт и Анет Бенинг. Разбира се, Брана отново ще е в ролята на прочутия детектив Еркюл Поаро.

Ръсел Бранд в „Смърт по Нил“

Този път той е на пътешествие с луксозен кораб по река Нил. За негов късмет една богата наследница е открита мъртва на кораба и той трябва спешно да се заеме със случая. А налице е познатата ситуация – труповете продължават да нарастват, а заподозрените са прекалено много.

Романът на Кристи е публикуван през 1937 г. Той е екранизиран през 1978 г., като в него отново е пълно със звезди в лицето на Мия Фароу, Бет Дейвис, Анджела Лансбъри, Маги Смит, Джордж Кенеди и Сам Уонъмейкър (известният режисьор, изигран от Никълъс Хамънд в „Имало едно време в... Холивуд“), а в ролята на Поаро е Питър Устинов.

Предстои да видим Бранд във фантастичното семейно приключение „Four Kids and It“ с Майкъл Кейн, Пола Патън и Матю Гууд. Междувременно очакваме да разберем кои ще са другите звезди в „Смърт по Нил“, чиято премиера е обявена за 9 октомври 2020 г.Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg