Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Рами Малек се разминал с кратка поява в „Рокетмен“

Рами Малек се разминал с кратка поява в „Рокетмен“
Рами Малек се разминал с кратка поява в „Рокетмен“
Cinefish.bg

Артисти
Рами Малек се разминал с кратка поява в „Рокетмен“

13.06.2019, 08:49  |   Видяна: 603  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Какво е общото между „Бохемска рапсодия“ и „Рокетмен“? Разбира се, че главните герои са легендарни музиканти – Фреди Меркюри и Елтън Джон. В техните роли са съответно Рами Малек, който спечели „Оскар“, и Тейрън Еджъртън, който дори сам изпълнява песните на Елтън Джон. За незапознатите другото общо между двата филма е името на Декстър Флечър.

Общото между Фреди Меркюри и Елтън Джон в киното

Той е човекът, който довършва „Бохемска рапсодия“, след скандалното уволнение на Брайън Сингър. Флечър не фигурира като режисьор на филма, а само като изпълнителен продуцент. Впоследствие той режисира „Рокетмен“ и тъй като работи и по двата филма, му хрумва една доста щура идея.

Общото между Елтън Джон и Фреди Меркюри в киното

Идеята беше в една от сцените Елтън да е на маса в ресторант с майка си. Помислих си, че Фреди и мениджъра му Джон Рийд може да се окажат на съседна маса и да си помахат“, споделя Флечър. Впоследствие обаче той се отказва от тази идея, защото всичко би изглеждало „прекалено нагласено“. Но пък звучи интересно да си представим Малек и Еджъртън в една обща сцена.

И в двата филма се появява Джон Рийд, който е мениджър на Фреди Меркюри и Елтън Джон в различни периоди от кариерите им. В „Бохемска рапсодия“ в ролята му е Ейдан Гилън, а в „Рокетмен“ – Ричард Мадън. А какво е общото между двамата актьори, предполагаме всички се досещате – телевизионният феномен „Игра на тронове“.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg