Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Бокс офис „Проклятието на плачещата жена“ разтърси боксофиса

„Проклятието на плачещата жена“ разтърси боксофиса
Cinefish.bg

Бокс офис
„Проклятието на плачещата жена“ разтърси боксофиса

22.04.2019, 10:16  |   Видяна: 719  |   синефиш.бг  |   БОКС ОФИС
„Проклятието на плачещата жена“ разтърси боксофиса

В очакване на мегахита „Отмъстителите: Краят“, който почти сигурно ще постави нови рекорди след седмица, този уикенд на върха на боксофиса в Америка застана „Проклятието на плачещата жена“. Новият хит на продуцента Джеймс Уан стартира повече от убедително с 26,5 милиона долара.

Критиците не са във възторг от дебютния филм на Майкъл Чавес, който вече се подготвя за снимките на „Заклинанието 3“, но пък отзвукът сред зрителите е много добър. В останалата част от света новият хорър хит спечели 30 милиона, като най-гледан е той в Мексико (5,3 милиона), следван от Колумбия (2,4 милиона) и Франция (2,1 милиона). При положение, че бюджетът му е едва 9 милиона долара, успехът му е безспорен.

Шазам!

Вече втори е лидерът за последните две седмици – „Шазам!. Филмът със Закари Леви спечели нови 17,3 милиона и вече има над 121 милиона долара само в САЩ. По света приходите му за този уикенд са 22 милиона и вече надвишават 201 милиона долара.

Breakthrough

На трето място е друг нов филм – „Breakthrough“. Това всъщност е първата продукция на „Фокс“, разпространявана от новия собственик на студиото - „Дисни“. За уикенда драматичната история спечели 11,1 милиона, но тъй като тя излезе по кината още от сряда, вече има общо 14,6 милиона долара.

Капитан Марвел

Капитан Марвел“ се нареди четвърти с 9,1 милиона. Така филмът с Бри Ларсън вече надмина 400 милиона долара само в САЩ, превръщайки се в седмия Марвел хит с подобно постижение. В останалата част от света приходите му са почти 690 милиона и общо има 1,089 милиарда долара, нареждайки се сред 25-те най-касови филми на всички времена.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg