Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Програма за 13 март на София Филм Фест 2013

Програма за 13 март на София Филм Фест 2013
„В сянка” ще бъде представен от режисьора Давид Ондричек, от 18.15 в кино “Люмиер”.
Cinefish.bg

Филми
Програма за 13 март на София Филм Фест 2013

13.03.2013, 12:54  |   Видяна: 1471  |   Press Release  |   ФИЛМ
В програмата на СОФИЯ ФИЛМ ФЕСТ 2013 за 13 март

„В сянка” ще бъде представен от режисьора Давид Ондричек, от 18.15 в кино “Люмиер”. Пренасяме се в Чехословaкия през 50-те. Капитан Хакл разследва обир на бижутериен магазин. Заради машинации на Секретните служби обаче обирът е представен като политическа афера и разследването е възложено на полицейски инспектор от Източна Германия...

Новото гостуване в България на холандския режисьор Йос Стелинг, който ще получи Наградата на София на Столичната община и ще представи своя най-нов филм „Момичето и Смъртта”, от 20.30 в кино “Люмиер”. По пътя за Париж младият руснак Николай отсяда в хотел, където работи красивата куртизанка Елизе. Той се влюбва, но момичето е протеже на богаташ…Петдесет години по-късно Николай се завръща в стария хотел и съживява спомените си.

Румънският режисьор Тудор Джурджу участва в Балканския конкурс със „За охлювите и хората”, от 20.30 в Euro cinema. Историята разказва за работниците от малко градче, които са заплашени от заварянето на завода. Отчаяни, те решават да продават спермата си по 50 долара на човек, за да откупят предприятието и да осигурят прехраната си. Но директорът има други планове...Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg