Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Приключиха снимките на „Birds of Prey“

Приключиха снимките на „Birds of Prey“
Приключиха снимките на „Birds of Prey“
Cinefish.bg

Филми
Приключиха снимките на „Birds of Prey“

16.04.2019, 02:29  |   Видяна: 755  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Харли Куин ще се завърне триумфално в „Birds of Prey“. Като начало снимките на дългоочакваното ѝ ново приключение официално приключиха. За това разбираме от пост в Инстаграм на LuckyChap Entertainment, компанията на звездата Марго Роби.

харли куин се завръща

На снимката виждаме самата Роби в гръб, а на стола, на който е седнала, е новото лого на заглавието. Сред буквите можем да разпознаем няколко от символите на филма – бухалката на Куин, чук и диамант. Последното е явно е свързано с Черната маска – основният злодей във филма, срещу който ще се изправят Харли, Черното канарче и Ловецът.

margot robie comming soon as harley queen

Юън Макгрегър
е в ролята на Черната маска, а като дружките на Куин ще видим Джърни Смолет-Бел и Мери Елизабет Уинстед. Към тях се присъединява и Роузи Перес в ролята на полицайката Рене Монтоя, а Крис Месина ще е в ролята на серийния убиец Виктор Сас.

Крис месина в ролята на злодея виктор сас

Снимките на „Хищни птици (И фантастичната еманципация на Харли Куин)“, както е пълното заглавие на филма, започнаха през януари тази година. Очакваше се, че те да приключат през април, така че за момента всичко върви по план. Надяваме се скоро да видим и първия трейлър от продукцията.

Според някои прогнози трейлърът ще излезе най-късно през есента, точно за премиерата на „Жокера“. Между другото Жокера ще се появи и в „Birds of Prey“, но е сигурно, че този път в ролята няма да е Джаред Лето. Иначе Харли Куин очакваме да се завърне отново в „Отряд самоубийци 2“, който Джеймс Гън ще снима в края на годината.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg