Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Приказката “Красавицата и Звяра” – на големия екран с участието на Ема Уотсън

Приказката “Красавицата и Звяра” – на големия екран с участието на Ема Уотсън
Звездата от актуалния хит “Хари Потър и даровете на смъртта: Част 2”, Ема Уотсън, ще участва в нова филмова адаптация на известната приказка “Красавицата и Звяра”.
Cinefish.bg

Артисти
Приказката “Красавицата и Звяра” – на големия екран с участието на Ема Уотсън

19.07.2011, 09:47  |   Видяна: 7817  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Звездата от поредицата за Хари Потър, Ема Уотсън, ще участва в нова филмова адаптация на известната приказка “Красавицата и Звяра”.

Информацията беше разкрита от продуцентката Денис Ди Нови, по време на нюйоркската пресконференция, свързана с новия й филм, “Оглупели от любов”. Ди Нови заяви, че заедно с режисьора на “Лабиринтът на Фавна” и “Блейд 2”, Гилермо дел Торо, разработва нова, осъвременена версия на “Красавицата и Звяра”, в която една от главните роли ще бъде поверена на Ема Уотсън. Детайлите относно сюжета на бъдещата продукция се пазят в тайна, и за момента не е ясно дали Гилермо дел Торо ще поеме режисурата или само ще продуцира филма.

Новата версия на “Красавицата и Звяра” ще отбележи третия път, извън поредицата за “Хари Потър”, в който 21-годишната Ема Уотсън ще вземе участие в пълнометражен игрален филм.Новата версия на “Красавицата и Звяра” ще отбележи третия път, извън поредицата за “Хари Потър”, в който 21-годишната Ема Уотсън ще вземе участие в пълнометражен игрален филм. Другите два филма са “My Week with Marilyn”, който ще тръгне по кината в началото на месец ноември, и “The Perks of Being a Wallflower”, чиято премиера е насрочена за пролетта на следващата година.

Продуцентката Денис Ди Нови не разкри дали ще бъдат направени значителни промени в класическата приказка за младата Бел и Звяра, но имайки в предвид намесата на Гилермо дел Торо, със сигурност може да се каже, че историята ще бъде представена в далеч по-мрачен вариант. Въпреки, че все още няма официално потвърждение, очакванията са, че Ема Уотсън ще се превъплъти в ролята на главната героиня Бел, която за да спаси своя баща, се съгласява да заживее в замъка на притежаващ магически сили звяр, който всъщност не е безпощадното чудовище за което го смятат всички.

Все още не е ясно дали новия “Красавицата и Звяра” разполага с готов сценарий, и поне за момента, Ема Уотсън е единствената актриса, чието име се свързва с проекта. Денис Ди Нови ще продуцира филма, заедно с партньорите си Ванс Дедженерес (“Големият удар”) и Джефри Харлакър (“След утрешния ден”).

В момента, продуцентите са в търсене на студио, което да отпусне нужния бюджет за снимки. Ема Уотсън няма други предстоящи филмови проекти след “The Perks of Being a Wallflower”, и няма да бъде изненадващо ако именно “Красавицата и Звяра” се окаже следващата продукция в която тя ще вземе участие.

До няколко седмици се очаква да бъде оповестена допълнителна информация относно филмовата адаптация.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg