Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Ќачало ї

Ќовини

ї

“в новини ѕрез октомври стартират снимките на придистори€та на Д»гра на троновеУ

ѕрез октомври стартират снимките на придистори€та на Д»гра на троновеУ
ѕрез октомври стартират снимките на придистори€та на Д»гра на троновеУ
Cinefish.bg

“в новини
ѕрез октомври стартират снимките на придистори€та на Д»гра на троновеУ

11.07.2018, 11:46  |   ¬ид€на: 5597  |   синефиш.бг  |   “¬
ѕрез октомври в Ѕелфаст започват снимките на пилотни€ епизод от дългоочаквани€ сериал, който ще бъде предистори€та на „»гра на тронове“. Ќовата продукци€, за ко€то ƒжордж –. –. ћартин сподели, че е с работно заглавие „The Long Night“, ще бъде заснета в студиото The Hall Paint. »менно тук са заснети сцени от „»гра на тронове“, както и от друг попул€рен сериал – предистори€та на —упермен „ риптон“, а догодина предсто€т снимките на нови епизоди от „ћеждузвездни войни“.

—ъздаден от сценаристката ƒжейн √олдман („Ўут в г*за“, „Kingsman: “айните служби“) и сами€ ћартин по разработен от двамата сюжет, действието в нови€ сериал, за който съобщихме минали€ месец, ще се развива хил€ди години преди познатите събити€ в „»гра на тронове“. ѕродукци€та ще хвърли повече светлина върху най-мрачните тайни на ¬естерос и истински€ произход на белите бродници.

ћартин уточн€ва, че никой от героите или актьорите от „»гра на тронове“ н€ма да се по€в€ва в нови€ сериал. „¬сички следващи сериали ще бъдат предистории на събити€та от „»гра на тронове“. ј този, който подготв€ме в момента, ще е най-отдалечен във времето и действието в него ще се развива десет хил€ди години преди всички познати истории. –азбира се, ние сме съвсем в началото на работата и засега подготв€ме пилотни€ епизод“, допълва авторът на прочутата поредица.
—поделете:

Cinefish.bg ќў≈ Ќќ¬»Ќ»
Cinefish.bg - ¬сичко за киното ћЌ≈Ќ»я Cinefish.bg - ¬сичко за киното


«а да напишете коментар, е нужно да влезете с ¬ашите име и парола.


 

ѕќѕ”Ћя–Ќ» ‘»Ћћ» ƒЌ≈— ѕќѕ”Ћя–Ќ» ‘»Ћћ» ƒЌ≈— ѕќѕ”Ћя–Ќ» ‘»Ћћ» ƒЌ≈—
 
Cinefish.bg Cinefish.bg