Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Премиерите по bTV Cinema през юни

Премиерите по bTV Cinema през юни
На 20 юни от 21:00 часа bTV Cinema ще излъчи премиерната за криминална драма „Убиецът от Грийн Ривър”.
Cinefish.bg

Тв новини
Премиерите по bTV Cinema през юни

23.05.2012, 11:22  |   Видяна: 1500  |   Press Release  |   ТВ

През юни bTV Cinema отново ще предложи на зрителите си премиерни за България заглавия. Първият ексклузивен канал за филми и сериали ще даде възможност на телеманиаците да видят първи в родния ефир комедийния мюзикъл „Тенейшъс Ди: Перцето на съдбата”, романтичната драма „Дневникът на Сюзън за Никълъс”, криминалната драма „Убиецът от Грийн Ривър” и криминалния минисериал „Чаровният убиец”.

Премиерите за българския ефир по bTV Cinema стартират на 4 юни в 21:00 часа с комедийния мюзикъл „Тенейшъс Ди: Перцето на съдбата”. Станете свидетели на раждането на Тенейшъс Ди - най-великата и най-шантава рок-група на всички времена. Включващ много кино и рок-звезди и безброй зверски майтапи, филмът ще ви остави жадуващи за бис.

Един съдбовен ден Джей Би (Джак Блек) и Кей Джей (Кайл Гас) се срещат и разбират, че тяхна съдба е да обединят музикалния си талант и да влязат в историята. Но успехът продължава да им се изплъзва и те решават да намерят легендарното Перо на съдбата – специално перо за китара с магически сили, които могат да превърнат всеки аматьор в рок-легенда. Тяхното епично търсене, което включва сблъсъци със закона, готини студентки и Йети, ще ви накара да се смеете, докато ви заболи, и след това да се посмеете още малко.

На 13 юни от 21:00 часа зрителите на bTV Cinema ще гледат премиерното за България заглавие „Дневникът на Сюзън за Никълъс”. Това е драматичната историята на брат и сестра, които бягат от разкъсваните от войни Балкани.

Една жена разкрива истината за бившия си любовник от дневника, написан от бившата му съпруга за сина им Никълъс. Кейти Уилкинсън  (Пъркинс) е редактор на книги от Ню Йорк, която се влюбва в писателя Мат Харисън (Скеч). В нощта, в която Кейти планира да задълбочи връзката им, Мат й заявява, че къса с нея и я оставя без никакво обяснение.  Кейти е съкрушена и бременна с детето му. Докато Кейти се опитва да осъзнае какво се е случило, получава пратка от Мат, която съдържа дневник, написан от неговата съпруга Сюзън (Апългейт) за техния малък син Никълъс.

С бележка към него, Мат обяснява че, въпреки че ще й е трудно да го прочете, се надява, че дневникът ще й помогне да го разбере по-добре. Със всяка страница Кейти започва да осъзнава болезненото пътуване, което той наскоро е преживял, как то е повлияло на всичко в живота му, а на свой ред и на нейния собствен живот.

На 20 юни от 21:00 часа bTV Cinema ще излъчи премиерната за криминална драма „Убиецът от Грийн Ривър”. Базиран на книгата, написана с участието на Робърт Кепел, бивш главен криминален следовател за главен прокурора на щата Вашингтон, филмът разказва за усилията на Кепел (в ролята Брус Гринууд) да открие серийния убиец Гари Риджуей, познат също като Убиецът от Грийн Ривър.

С досие от  десет неразкрити убийства в ръцете,, Кепел  се съгласява с плана да включи в разследването масов убиец с подобен профил, който в момента излежава присъда, с надеждата, че чрез него ще стигне до Риджуей. Кепел заминава за Флорида, за да проведе серия от смразяващи интервюта с добре познатия в престъпния свят Тед Бънди.

Колкото повече Бънди се надява, че помагайки в разследването, самият той ще избегне смъртната присъда, Кепел попада в тежката ситуация да осигури неговото съдействие без да дава обещания, които не може да изпълни.

На 27 и 28 юни от 21:00 часа зрителите на bTV Cinema ще проследят двете части на премиерния за страната минисериал „Чаровният убиец”. Базиран на реална история, този филм обрисува живота серийния убиец Тиодор Робърт Бънди. През 1974 година, след като е убил няколко млади жени, той се премества от Сиатъл в Юта, където следва право и където други момичета изчезват.

Необходимо е участието на много полицейски сили, за да работят успешно по случая. Скоро, но не достатъчно скоро, полицията елиминира безкрайните възможности и стига до него.

Случаят на Бънди става публично достояние чрез медиите, а неговото излъчване на добро момче му спечелва много съчувствие, но и много омраза.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg