Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Предателство

Предателство

La Traicion 2008
Споделете:  
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ
 

В 130 епизода зрителите ще проследят историята на страстната, но безнадеждна любов между една жена и двама братя близнаци. Действието на драмата се развива в края на 18 век, когато нравите на обществото се определят от външния вид и двойните стандарти.

Г
лавните действащи лица в сюжета са братята близнаци Уго и Алсидес, които са влюбени в една и съща жена – Соледад. Чувставата на Уго към Соледад са толкова силни, че той е готов да й разкрие тайна, пазена дълго от семейството му. Уго страда от рядката болест каталепсия, чиито редки пристъпи го карат да изглежда мъртъв. След като премине пристъпът обаче Уго се връща обратно към живота. Болестта е наследствена и е станала причина баща му да умре по ужасяващ начин – погребан е жив, в следствие на тежък пристъп на болестта.

Соледад и Уго изживяват красива любовна история, която трябва да завърши с голяма сватба. В деня на сватбата Уго получава пристъп, а единственият, който може да му помогне, неговият прислужник Борис – е на път. След този инцидент Хуго е погребан жив, а Соледад е съсипана от мъка. Нейната трагедия е още по-голяма и заради факта, че очаква дете от любимия си, когото тя смята за мъртъв. Тогава се появява братът близнак – Алсидес, който предлага брак на Соледад, за да я спаси от позора в очите на обществото. Този брак за Соледад е необходимо мъчение, което тя трябва да приеме в името на нероденото си дете.

За щастие Уго е спасен от крадци и след много премеждия успява да се завърне у дома. Там той открива, че любимата му е омъжена за брат му и очаква дете. Това става причина за голямото му разочарование, което се превръща в истински гняв и неутолима жажда за отмъщение.

В главните роли участват актрисата Дана Гарсия, която зрителите познават от сериала "Трима братя три сестри", където тя отново си партнира с известния и обичан от феновете актьор Марио Симаро, който този път ще изиграе ролите и на двамата братя близнаци.Коментари (0)
|
Коментирай »


Световна премиера: 29.01.2008
Жанр: Драма, Сериал
Колумбия / 2008 / 45 минути
Режисьор: Клаудия Рfsi, Лина Серано
В ролите: Дана Гарсия, Марио Кимаро, Хари Гайтнер, Сизар Мора, Герман Рояс
Други заглавия:
La Traición, TV Series
Сайтове:
IMDB IMDB

РЕЙТИНГ НА ФИЛМА РЕЙТИНГ НА ФИЛМА РЕЙТИНГ НА ФИЛМА
Критиците: Няма рецензии.
Потребители:
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
1
Гласувай:
МНЕНИЯ


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


Предателство (2008)

La Traicion
 
 

Трейлъри

 

Родина,Motherland - Родина Тайната,The Secret: Dare to Dream - Тайната Соник: Филмът,Sonic the Hedgehog - Соник: Филмът
Риба, плуваща по гръб,A Fish Swimming Upside Down - Риба, плуваща по гръб Как да имитираш война,How to Fake a War - Как да имитираш война Клео,Cleo - Клео
Зеленият рицар,The Green Knight - Зеленият рицар Просто жиголо,Just a Gigolo - Просто жиголо The French Dispatch,The French Dispatch - The French Dispatch

  1. 4.
    Соник: Филмът,Sonic the Hedgehog - Соник: ФилмътСоник: Филмът Откъс от филма НАТИСКАМЕ БУТОНИТЕ, о...
  2. 5.
    Соник: Филмът,Sonic the Hedgehog - Соник: ФилмътСоник: Филмът Откъс от филма РАЗРУШАВАМЕ РОБОТИ с ...
  3. 6.
    Прати ме в облаците,Send Me to the Clouds - Прати ме в облацитеПрати ме в облаците Трейлър 
Cinefish.bg Cinefish.bg