Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Теми Пребиха зрител за спойлери от „Отмъстителите: Краят“

Пребиха зрител за спойлери от „Отмъстителите: Краят“
Пребиха зрител за спойлери от „Отмъстителите: Краят“
Cinefish.bg

Теми
Пребиха зрител за спойлери от „Отмъстителите: Краят“

30.04.2019, 08:33  |   Видяна: 1071  |   синефиш.бг  |   ГОРЕЩА ТЕМА
Няма истерия, подобна на тази около „Отмъстителите: Краят“. Касовият Марвел рекордьор обаче има и своите негативни страни. И негова жертва стана един фен, позволил си нещо недопустимо – да съобщи спойлери, касаещи обвития в абсолютна тайна сюжет на филма на братята Антъни и Джо Русо.

Снимка на въпросния окървавен фен предизвика многобройни коментари в интернет. Случката се разиграва пред кино в Хонг Конг. Неизвестният мъж си позволил неблагоразумието да изкрещи важни детайли за сюжета на филма на фенове, канещи се да влязат в киното. Тяхната реакция била мълниеносна.

кино запалянко разкрива тайна от сюжета на отмъстителите

Няколко души се нахвърлили върху мъжа и започнали да го бият. След публикуването на снимките на пострадалия мнозина се питаха дали случката е истинска. Свидетели все пак потвърждават нейната автентичност.

След като феновете чакаха повече от година за грандиозния финал на сагата за Отмъстителите, те не искаха да си развалят удоволствието от гледането на филма. Точно по тази причина мнозина искаха да го гледат първи, за да избегнат споделянето на спойлери. Дано съгрешилият фен си вземе поука от случилото се.

Междувременно „Отмъстителите: Краят“ разби всички възможни рекорди. Само в САЩ той стана първият филм с приходи за дебютния си уикенд от 350 милиона долара. Общо до момента филмът на братя Русо е спечелил 1,22 милиарда долара, нареждайки се на 18-то място в класацията по приходи за всички времена.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg