Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Познати лица в „Капитан Марвел“

Познати лица в „Капитан Марвел“
Познати лица в Капитан Марвел
Cinefish.bg

Филми
Познати лица в „Капитан Марвел“

27.03.2018, 08:10  |   Видяна: 5328  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
„Марвел“ обявиха официалния старт на работата по „Капитан Марвел“ – първият филм от тяхната комикс вселена с жена главен герой. Носителката на „Оскар“ Бри Ларсън ще бъде в главната роля.

Бри Ларсън в Капитан Марвел

Звездите от „Пазители на галактиката“ Джимон Хонсу и Лий Пейс също ще участват в новия филм, както и Кларк Грег, който отново ще е в ролята на агент Колсън, изиграна от него в двете части на „Отмъстителите“, както и в сериала „Агентите на ЩИТ“.

Джимон Хонсу в Капитан Марвел

В първата част на „Пазители на галактиката“ Пейс беше в ролята на злодея адмирал Ронан, докато Хонсу играеше един от най-безстрашните войни Корат Преследвача. Все още не са обявени точно какви ще са техните герои в „Капитан Марвел“, но тъй като действието в него ще се развива през 90-те години, много е вероятно двамата актьори да играят същите роли, няколко години преди сблъсъка им в „Пазителите“.

Новият филм разказва за премеждията на Карол Данвърс, която се превръща в един от най-могъщите супер герои на „Марвел“, след като Земята се оказва арена на галактическа война между две извънземни раси. Партньори на Ларсън ще са Самюел Л. Джаксън, който отново ще е в ролята на Ник Фюри, Бен Менденсон, Джема Чан и Джуд Лоу.

Световната премиера на „Капитан Марвел“ е предвидена за 8 март 2019 г.Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg