Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Потвърдено: "Моята голяма луда гръцка сватба" ще се сдобие с продължение

Потвърдено: Моята голяма луда гръцка сватба ще се сдобие с продължение
Потвърдено: "Моята голяма луда гръцка сватба" ще се сдобие с продължение
Cinefish.bg

Филми
Потвърдено: "Моята голяма луда гръцка сватба" ще се сдобие с продължение

28.05.2014, 10:47  |   Видяна: 2382  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ

Продуцираната от Том Ханкс независима комедия "Моята голяма луда гръцка сватба" се нареди сред най-големите и изненадващи хитове на 2002-ра година. Заснетата с бюджет от едва 5 милиона долара лента натрупа в световен мащаб близо 400 милиона долара и това я превърна в най-печелившата романтична комедия на всички времена - статут, който остава непроменен и до днес.

Потвърдено: "Моята голяма луда гръцка сватба" ще се сдобие с продължениеИмайки предвид постигнатия успех не бе изненадващо, че още преди "Моята голяма луда гръцка сватба" да се появи на DVD започнаха да се носят слухове за евентуално директно продължение, отново с участието на Ниа Вардалос и Джон Корбет.

Едва през 2012-та година обаче Вардалос заяви, че има вероятност втората част да бъде направена. През изминалите две години нямаше по-конкретна информация относно статута на "Моята голяма луда гръцка сватба 2", но малко по-рано днес източници от Hollywood Reporter разкриха, че проекта вече е получил зелена светлина за снимки. Том Ханкс и съпругата му Рита Уилсън се завръщат отново в ролите си на продуценти, а вече завършеният сценарий на лентата е дело на Ниа Вардалос (която получи номинация за "Оскар" за сценария на първата част).

Вардалос ще се завърне за втори път в главната роля на живеещата в Чикаго гъркиня Тула Портокалос, а неин екранен партньор ще бъде отново Джон Корбет. Семейството на главната героиня ще е една от основните атракции в продължението, а според последната информация сюжета ще се фокусира върху "разкриването на голяма семейна тайна и нова, още по-голяма сватба, която ще обедини отново целия гръцки клан Портокалос."

"Моята голяма луда гръцка сватба 2" все още не разполага с режисьор и кастингите за поддържащите роли тепърва предстоят да започнат. За сметка на това се знае, че намерението на продуцентите е снимките да стартират до края на годината.

В най-добрия случай втората част на "Моята голяма луда гръцка сватба" ще тръгне по кината в края на 2015-та година.Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg