Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Потвърдено: “Господарка на злото“ ще се сдобие с продължение

Потвърдено: “Господарка на злото“ ще се сдобие с продължение
Потвърдено: “Господарка на злото“ ще се сдобие с продължение
Cinefish.bg

Филми
Потвърдено: “Господарка на злото“ ще се сдобие с продължение

16.06.2015, 11:37  |   Видяна: 2154  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ

200-милионното приказно фентъзи на Уолт Дисни “Господарка на злото“ надмина всички предварителни очаквания и се превърна в един от най-големите хитове на 2014-та година. Триизмерният филм с Анджелина Джоли остави зад гърба си заглавия като "Игрите на глада: Сойка-присмехулка - част 1" и "Интерстелар", а приходите му в световен мащаб надвишиха сумата от 750 милиона долара.

Още преди да се състои Blu-ray и DVD премиерата в интернет се появиха слухове, че от Уолт Дисни планират да финансират направата на директно продължение, в което Джоли отново ще изиграе главната роля на емблематичната героиня Злодеида.

“Господарка на злото“ ще се сдобие с продължениеПървоначално от Дисни не коментираха слуховете, но сега (точно една година след появата на оригиналния филм), от студиото потвърдиха официално, че “Господарка на злото 2“ ще бъде заснет. Продължението е в период на пре-продукция, а по сценария вече работи Линда Улвъртън (“Принцеса Анастасия”), която бе част и от екипа на първата част.

Все още не се знае дали режисьора Робърт Стромбърг ще се завърне за втория филм, но за сметка на това от студиото вече провеждат разговори с Анджелина Джоли и номинираната за "Оскар" актриса със сигурност ще предвожда отново актьорския състав.

“Господарка на злото 2“ е един от най-приоритетните проекти на Уолт Дисни и според източници от студиото "работата по филма протича бързо". Тъй като е все още прекалено рано не се знае нищо за сюжета и кастингите за поддържащи роли тепърва предстоят да започнат.

Разработването на продължението е под надзора на продуцента Джо Рот ("Любимците на Америка") и въпреки че все още не е потвърдено, очакванията са, че филма отново ще се разпространява в триизмерен формат, а бюджета за снимки ще надвишава сумата от 150 милиона долара.

За момента от Уолт Дисни не разкриват по-подробна информация за работата и екипа на “Господарка на злото 2“.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg