Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Последният филм на Велко Кънев, „Още нещо за любовта“ ще има официални премиери в Пловдив и Стара Загора

Последният филм на Велко Кънев, „Още нещо за любовта“ ще има официални премиери в Пловдив и Стара Загора
Новата българска романтична лента „Още нещо за любовта“ ще бъде представена в градовете Пловдив и Стара Загора лично от режисьора Магдалена Ралчева
Cinefish.bg

Филми
Последният филм на Велко Кънев, „Още нещо за любовта“ ще има официални премиери в Пловдив и Стара Загора

16.12.2011, 14:55  |   Видяна: 2141  |   Press Release  |   ФИЛМ
Новата българска романтична лента „Още нещо за любовта“ ще бъде представена в градовете Пловдив и Стара Загора лично от режисьора Магдалена Ралчева, и от голямата българска актриса Мария Статулова.

Новата българска романтична лента „Още нещо за любовта“ ще бъде представена в градовете Пловдив и Стара Загора лично от режисьора Магдалена Ралчева, и от голямата българска актриса Мария Статулова.Двете официални прожекции ще бъдат в памет на един от най-обичаните български актьори Велко Кънев, който направи своята последна роля в киното именно в „Още нещо за любовта“.

Приживе той не криеше своята гордост от продукцията, която ще остане един от последните му подаръци към хилядите му почитатели.

В Пловдив събитието ще се състои на 17 декември от 20:00 в Cinema City Пловдив.
Стара Загора ще посрещне филма на 20 декември от 19:45 в Cinema City Стара Загора.

В романтичната история, вдъхновена от действителни личности от българската история, участват звездите Калин Врачански („Стъклен дом“, „Забранена любов“), Симеон Лютаков („Седем часа разлика“), Мария Статулова („Откраднати очи“, „Да обичаш на инат“, „Дами канят“), Сепиде Делфоруз, Димо Алексиев („Седем часа разлика“, „Лора от сутрин до вечер“) и Велко Кънев („Време на насилие“, „Да обичаш на инат“, „Оркестър без име“).

Филмът разказва за историческата личност д-р Иван Руменов (Калин Врачански) – светило в българската хирургия и асистент на разстреляния от Народния съд проф. Александър Станишев.

Сценаристът Георги Данаилов се е отклонил от историческите събития и е поставил героите в центъра на една вълнуваща история за силата на любовта и за отговорността, която идва с хипократовата клетва.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg