Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Пол Уокър ще изпълни главната роля в екшъна “Vehicle 19”

Пол Уокър ще изпълни главната роля в екшъна “Vehicle 19”
Пол Уокър, ще изпълни главната мъжка роля в копродукцията между САЩ и Южна Африка, “Vehicle 19”.
Cinefish.bg

Артисти
Пол Уокър ще изпълни главната роля в екшъна “Vehicle 19”

27.04.2011, 15:27  |   Видяна: 3560  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Звездата от хитовата поредица “Бързи и яростни”, Пол Уокър, ще изпълни главната мъжка роля в копродукцията между САЩ и Южна Африка, “Vehicle 19”. Филмът, чиито снимки ще започнат още тази година, ще бъде режисиран от Мукунда Майкъл Деуил, който в момента работи по монтажа на дебютния си проект, “Retribution”.

Както в “Бързи и яростни”, така и във “Vehicle 19”, Пол Уокър отново ще седне зад волана на бързи автомобили – актьорът ще се превъплъти в ролята на обикновен американски турист, чиято единствена цел е да се позабавлява в Южна Африка. За да няма проблеми с огромните разстояния, той наема кола, и на пръв поглед изглежда, че всичко протича напълно според очакванията му.Но скоро става ясно, че колата която е наел е издирвана както от полицейските служби, така и от няколко криминални организации. Без да подозира, той се превръща мишена на преследващите го корумпирани полицаи и безмилостни наемници.

Режисьорът Мукунда Майкъл Деуил описва проекта като “напрегнато приключение, в което са замесени не само полицейските служби на Южна Африка, но и няколко международни шпионски организации”. Пол Уокър, който в момента рекламира по света предстоящия “Бързи и яростни 5: Удар в Рио”, не само ще участва във “Vehicle 19”, но ще бъде и един от продуцентите. Актьорът лично е представил сценария на независимата филмова компания Picture Tree, която от своя страна е отпуснала нужния бюджет от 15 милиона долара.

Според Hollywood Reporter, снимките на “Vehicle 19” ще стартират в края на лятото, и именно това ще бъде следващия филм на Пол Уокър. Първоначално, актьора трябваше да вземе участие в черната комедия “Pawn Shop Chronicles”, но по все още неясни причини, снимките на филма бяха отложени за неопределено време.

Сценарист на “Vehicle 19” е самия режисьор Мукунда Майкъл Деуил, а продуценти ще бъдат Питър Сафрън (“Вампирите не струват”), Гари Кинг (“What's Up Lovely”), Райън Хейдариън (“The Huntress”) и Пол Уокър.

След като приключи със снимките на “Vehicle 19”, Уокър най-вероятно ще се завърне отново за вече потвърдения шести филм от поредицата “Бързи и яростни”.

Работата по “Vehicle 19” ще приключи до края на годината, а готовия филм ще тръгне по кината в началото на 2012-та.

hollywoodreporter.com
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg