Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Пол Уокър - с главна роля в екшън-трилъра “Часове”

Пол Уокър - с главна роля в екшън-трилъра “Часове”
За Питър Сафран и Пол Уокър, това ще бъде втори общ проект след криминалния “Vehicle 19”,
Cinefish.bg

Артисти
Пол Уокър - с главна роля в екшън-трилъра “Часове”

06.10.2011, 11:04  |   Видяна: 4178  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ

Звездата от “Бързи и яростни”, Пол Уокър, ще изпълни главната роля в екшън-трилъра “Часове” (“Hours”), чието действие ще се развива само няколко часа след унищожителния ураган Катрина, който през 2005-та година нанесе огромни щети в щата Луизиана.

Актьорът вече е подписал договора за участие, а за режисьор бе избран Ерик Хейсърър, работил досега единствено като продуцент на филми като “Кошмари на Елм Стрийт” и “Последен изход”. По-рано тази година, интерес към “Часове” изяви режисьорката на “Миротворецът” Мими Ледър, но отказа на холивудските студия да финансират проекта бе причината за нейното оттегляне.

Звездата от “Бързи и яростни”, Пол Уокър, ще изпълни главната роля в екшън-трилъра “Часове” (“Hours”), Въпреки това, филма намери подкрепа в лицето на продуцента Питър Сафран (“Погребан”), чиято компания Safran Company ще отпусне бюджета за снимки. За Сафран и Пол Уокър, това ще бъде втори общ проект след криминалния “Vehicle 19”, чиито снимки приключиха преди няколко месеца. Според наблюдатели, участието на Уокър в “Часове”, и очакваните нови актьорски попълнения, без съмнение ще поднови интереса на големите холивудски студия към филма.

Действието на екшън-трилъра ще се развива в Ню Орлиънс, а сюжета ще разказва за млад баща (Пол Уокър), който след унищожителния ураган Катрина се оказва в капан на полусрутена болница, заедно със своята малка дъщеря.

Продуцентът Питър Сафран: “Двамата с Пол сме много ентусиазирани относно “Часове”. Това, което ми харесва в сценария е, че става дума за лична история на фона на една огромна трагедия. Както всички знаем, в чaсовете след урагана, в Ню Орлиънс цареше хаос и беззаконие. Това е и идеята зад “Часове” – какво би направил един баща за да опази своя живот и живота на дъщеря си в подобна опасна среда?”

Режисьорът Ерик Хейсърър ще даде старт на кастингите за останалите роли до един месец, а от продуцентската компания Safran Company, обявиха, че снимките започват в началото на месец февруари, следващата година, в Ню Орлиънс.

Веднага след като приключи с работата си по филма, Пол Уокър ще се насочи към шестата част от поредицата “Бързи и яростни ”. Освен изпълнител на главната роля в “Часове”, Уокър ще бъде и продуцент, заедно с Питър Сафран и Даниел Колсруд (“Мъглата”).

“Часове” ще тръгне по световните киноекрани в началото на 2013-та година. Точната дата все още не е определена.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg