Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Пол Томас Андерсън се завръща в 70-те с новия си филм

Пол Томас Андерсън се завръща в 70-те с новия си филм
Пол Томас Андерсън се завръща в 70-те с новия си филм
Cinefish.bg

Артисти
Пол Томас Андерсън се завръща в 70-те с новия си филм

13.11.2019, 09:01  |   Видяна: 386  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Номинираният за осем награди „Оскар“ режисьор се завръща в любимия си период от 70-те години и в любимото си място в долината Сан Фернандо, популярен от неговите култови шедьоври „Буги нощи“, „Магнолия“ и „Гроги от любов“. Пол Томас Андерсън е готов със следващия си филм, чийто снимки предстоят през февруари следващата година в Калифорния.

Класиката Буги нощи на Пол Томас Андерсън

Все още не е ясно заглавието на бъдещия хит. Единствената информация е, че основен герой в него ще е ученик от гимназията, който е и популярен актьор през 70-те. В момента се издирва изпълнител на ролята, както и на останалия актьорски състав. Действието в два от филмите на Андерсън - „Буги нощи“ и „Вроден порок“ се развива през 70-те.

Последният филм на култовия режисьор беше нещо коренно различно за стила му.Невидима нишка“ разказваше за известен и много търсен дизайнер на костюми (Даниел Дей-Луис), който след години търсене открива своята идеална половинка. Филмът бе отрупан със суперлативи и бе отличен с шест номинации за „Оскар“, сред които три за неговия създател като продуцент, сценарист и режисьор.

Невидима нишка на Пол Томас Андерсън

Филмът беше първият за Андерсън, заснет извън Америка. Действието в него се развиваше през 50-те в Лондон. Сега очакваме с нетърпение повече подробности за новия му проект и кои ще са звездите в него.Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg