Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Подготвя се второ продължение на комедията със Стив Мартин “Бащата на булката”

Подготвя се второ продължение на комедията със Стив Мартин “Бащата на булката”
Подготвя се второ продължение на комедията със Стив Мартин “Бащата на булката”
Cinefish.bg

Филми
Подготвя се второ продължение на комедията със Стив Мартин “Бащата на булката”

17.06.2014, 11:02  |   Видяна: 2233  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ

След близо четиригодишно отсъствие от света на киното Стив Мартин ще се завърне на големия екран с главна роля в третата част от комедийната поредица “Бащата на булката”. Оригиналният филм се завъртя по кината в края на 1991-ва година и донесе на създателите си приходи в световен мащаб от близо 100 милиона долара. Последвалата втора част не успя да подобри постижението на предшественика си, но за сметка на това постигна значителни успехи на домашния видеопазар.

Подготвя се второ продължение на комедията със Стив Мартин “Бащата на булката”В годините след премиерата на “Бащата на булката 2” често се появяха слухове за планирана трета част от поредицата, но от студията Уорнър Брос и Уолт Дисни отказваха коментар по въпроса. Едва преди няколко часа беше официално потвърдено, че “Бащата на булката 3” ще бъде заснет, а според сайта Deadline Стив Мартин ще се завърне отново в главната роля на собственика на обувна компания Джордж Банкс. Създателят на първия филм Чарлс Шайър ще седне на режисьорския стол, а Нанси Майърс (“Какво искат жените”) ще продуцира заедно с Дейвид Хоберман (“Нагоре с краката”).

Сюжетът на третата част ще разказва за предизвикателствата пред които се изправя героя на Стив Мартин, Джордж, след като става ясно че сина му Мати е гей и планира да се омъжи в най-скоро време.
Все още не е ясно кой актьор ще се превъплъти в образа на Мати (в пъвия филм това бе Киерън Кълкин), но за сметка на това вече се знае, че носителката на “Оскар” Даян Кийтън ще се завърне за трети път в ролята на съпругата на главния персонаж, Нина Банкс.

Стив Мартин все още не е подписал договора за участие и за момента не се знае кога точно ще бъде даден старта на снимките. Сценарият на комедията се пише в момента от режисьора Чарлс Шайър и Марк Клайн (“Отбор за милиони”).

Повече детайли за статута на “Бащата на булката 3” се очаква да бъдат разкрити в следващите няколко месеца.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg