Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Подготвя се нова версия на продуцирания от Стивън Спилбърг хит “Гремлини”

Подготвя се нова версия на продуцирания от Стивън Спилбърг хит “Гремлини”
Подготвя се нова версия на продуцирания от Стивън Спилбърг хит “Гремлини”
Cinefish.bg

Филми
Подготвя се нова версия на продуцирания от Стивън Спилбърг хит “Гремлини”

17.01.2013, 10:56  |   Видяна: 3444  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ

Продуцираният от Стивън Спилбърг филм “Гремлини” се превърна в една от най-популярните и успешни хорър-комедии на всички времена. Продукцията с бюджет от 11 милиона долара тръгна по кината през 1984-та година и донесе на създателите си приходи от над 150 милиона долара в световен мащаб. Успехът на “Гремлини” доведе до появата на директно продължение през 1990-та година и слуховете за евентуалната направа на още филми за малките същества, които сеят хаос в човешкия свят се носеха в продължение на повече от десетилетие. От компанията Уорнър Брос нееднократно заявяваха през годините, че имат желание да правят още части от поредицата, но по една или друга причина не се стигаше до снимки.

Преди броени часове обаче в интернет се появи информацията, че от началството на Уорнър Брос са започнали да преговарят лично със Стивън Спилбърг и надеждата е вместо ново продължение да бъде направена осъвременена версия на оригиналния “Гремлини”.

Подготвя се нова версия на продуцирания от Стивън Спилбърг хит “Гремлини”

Според източници от Уорнър Брос през годините самия Спилбърг е водил множество разговори със студиото относно направата на нови продължения на хорър-комедията, но поради финансови причини не се е стигало до даване на зелена светлина за снимки. Именно заради това е било взето решението вместо продължения да бъде направена нова, осъвременена версия на оригинала от 1984-та година.

Източници близки до уебсайта Vulture уточняват, че все още няма подписани договори и няма привлечени актьори и режисьор, но преговорите протичат и най-вероятно в близкото бъдеще планирания нов “Гремлини” ще се превърне в реалност. Ако всичко протече без проблеми Стивън Спилбърг отново ще продуцира лентата чрез компанията си Amblin Entertainment. Това което все още не се знае е дали от Уорнър Брос ще се насочат отново към създателя на оригинала Джо Данте или ще привлекат нов режисьор за проекта.

За момента няма друга информация освен тази за водените разговори между екипа на Спилбърг и филмовото студио.

Ако разработката на новия “Гремлини” продължи безпроблемно в следващите няколко месеца ще бъде разпространена нова информация за статута на продукцията.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg