Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Бокс офис Пикачу не успя да пребори Отмъстителите

Пикачу не успя да пребори Отмъстителите
Cinefish.bg

Бокс офис
Пикачу не успя да пребори Отмъстителите

13.05.2019, 09:00  |   Видяна: 676  |   синефиш.бг  |   БОКС ОФИС
Pokemon: Детектив ПикачуВъпреки, че при дебюта си по кината в петък „Pokemon: Детектив Пикачу“ изпрeвари финалната сага за Отмъстителите, в крайна сметка не успя да го свали от върха. Но пък отбеляза рекорд за филм по популярна видео игра.

Отмъстителите: Краят“ остана начело за трета поредна седмица. С нови 63 милиона долара сметката му набъбна до 723 милиона. Така филмът на братя Русо вече изпревари финалните резултати на „Отмъстителите: Война без край“ (678 милиона) и „Черната пантера“ (700 милиона) и се нареди на трето място в класацията по приходи в САЩ.

Отмъстителите: КраятСъс сигурност той ще изпревари и засега втория „Аватар“ (760 милиона), но интригата е дали ще успее да надмине първенеца до момента „Междузвездни войни: Силата се пробужда“ с недостижимите 936 милиона.

По света интересът към касовия хит продължава да е все така огромен. До момента до е спечелил 2,48 милиарда и изостава само на 300 милиона от „Аватар“, чийто общи приходи са 2,78 милиарда.

„Pokemon: Детектив Пикачу“ стартира с 58 милиона долара за уикенда. С тези резултати филмът на Роб Летърман изпревари големия хит с Анджелина Джоли „Лара Крофт: Tomb Raider“, държащ до момента рекорда за най-силен старт на адаптация по видео игра (47 милиона от далечната 2001 г.). В останалата част от света той дебютира убедително с 103 милиона долара.

На трети място в САЩ се нареди комедията „Мошенички от класа“. Филмът с Ан Хатауей и Ребел Уилсън спечели 13 милиона долара и още 12,5 милиона в останалата част от света.

Мошенички от класа

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg