Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Пиърс Броснан на Евровизия

Пиърс Броснан на Евровизия
Пиърс Броснан на Евровизия
Cinefish.bg

Артисти
Пиърс Броснан на Евровизия

08.08.2019, 11:33  |   Видяна: 559  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Знаем, че той може да пее сравнително добре, покрай участието му в двете части на мюзикъла „Mamma Mia!“. Е, Пиърс Броснан няма да пее на Евровизия, но ще участва в комедията на Netflix за популярния конкурс.

Пиърс Беоснан ще бъде баща сваляч

Режисьор на филма „Eurovision“ ще е Дейвид Добкин, а в главните роли ще са Уил Фарел и Рейчъл МакАдамс, които участваха и в най-успешната комедия на режисьора – „Ловци на шаферки“. Те ще играят музикантите от Исландия Ларс Ериксонг и Сигрид Ериксдотир, които постоянно се карат помежду си по време на конкурса. Броснан ще е в ролята на Ерик Ериксонг, бащата на Ларс, който минава за най-красивия мъж в Исландия.

Фарел е автор на сценария, заедно с Андрю Стийл, освен това ще е сред продуцентите на филма, а изпълнителен продуцент ще бъде неговият вече бивш партньор Адам МакКей. Снимките вече започнаха във Великобритания и Исландия.

Пиърс Броснан Ето ни отново

Конкурсът Евровизия става все по-популярен в САЩ. 64-тото му издание се проведе тази година в Тел Авив, а победител стана Дънкан Лорънс от Холандия с песента „Arcade“. Специален гост на финала бе Мадона, която направи провокативно шоу, промотиращо новия ѝ албум „Madame X“.

Първото издание на конкурса е през 1956 г. в Швейцария, когато участват само седем държави от Западна Европа. Тази година общо 41 държави представиха свои участници. Сред най-големите имена, стартирали кариерата си с победа в конкурса, са ABBA през 1974 г. и Селин Дион, представила Швейцария през 1988 г.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg