Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Певицата Веси Бонева озвучава дръзката Анна в анимационното приключение „Замръзналото кралство“

Певицата Веси Бонева озвучава дръзката Анна в анимационното приключение „Замръзналото кралство“
Певицата Веси Бонева озвучава дръзката Анна в анимационното приключение „Замръзналото кралство“
Cinefish.bg

Филми
Певицата Веси Бонева озвучава дръзката Анна в анимационното приключение „Замръзналото кралство“

11.10.2013, 11:02  |   Видяна: 7668  |   Press Release  |   ФИЛМ
Певицата Весела Бонева, по-известна с артистичния псевдоним Vessy, ще озвучи непокорната героиня Анна от приключенската анимация „Замръзналото кралство“, която излиза в кината у нас на 29 ноември. Всеки кинофен има шанс да се присъедини към нея и озвучаващия екип на филма, като участва в конкурса на Vbox7.com до 16 октомври.

Певицата Веси Бонева озвучава дръзката Анна в анимационното приключение „Замръзналото кралство“От участниците се изисква да озвучат със собствени реплики кадри от филма и запишат гласа си на сайта, а изборът ще бъде направен от професионалистите в дублажното студио на филма.

Замръзналото кралство“ е една от очакваните комедии тази зима, след като и новия трейлър покори зрителите с типичното чувство за хумор от създателите на кинохита „Рапунцел и разбойникът“.

Главната героиня в „Замръзналото кралство“ Анна е по-скоро дръзка, отколкото изискана. Тя често първо действа, а после мисли, но пък е най-оптимистичният и грижовен човек в кралство Арендел. Анна искрено копнее да намери отново пътя до сърцето на сестра си Елза, с която като деца са били много близки. Когато Елза неволно отприщва магическа тайна, която сковава кралство Арендел във вечен мраз, Анна се впуска в опасно приключение, за да поправи стореното. Въоръжена единствено със своя кураж, непримиримост и вяра в другите, Анна е твърдо решена да спаси кралството и семейството си.

Сестра й, красивата, но ледена Елза, ще чуем с гласа на Надежда Панайотова, озвучила и неустрашимата Рапунцел в „Рапунцел и разбойникът“. Отстрани Елза изглежда уравновесена, величествена и студена, но всъщност живее в постоянен страх, тъй като се бори с мрачна тайна – родена е със силата да създава лед и сняг. Прекрасна дарба, но и крайно опасна.

„Замръзналото кралство“Преследвана от спомена за случая, в който  магията й едва не е погубила по-малката й сестра, Елза се е отдръпнала от света и посвещава всеки миг от деня в опити да потисне нарастващите си сили. Въпреки усилията й, силните вълнения ускоряват отприщването на магията, която довява вечна зима, и която тя няма сили да спре.

Решена да се справи с връхлетялата ги беда, Анна среща по пътя си няколко смели и колоритни приятели, които ще й помогнат във вълнуващото приключение за спасяването на „Замръзналото кралство“ – планинеца Кристоф, неговия северен елен Свен и сърцатия снежен човек Олаф.

Кристоф, който ще чуем с гласа на Момчил Степанов (X-Factor), е истинско дете на природата - живее високо в планината и събира лед, за да го продава в кралство Арендел. Грубоват и недодялан, Кристоф е от силните и сериозни мъже, които следват собствените си правила. Дори отстрани да прилича на самотник, до него винаги е най-добрият му приятел –верният елен Свен със сърце на лабрадор. Освен другар на Кристоф,

„Замръзналото кралство“ ОлафСвен е и неговата будна съвест, а също и този, който тегли шейната му без да каже и дума. Няколко недвусмислени изсумтявания обикновено са му достатъчни, за да си предаде мисълта. Животът му щеше да е просто прекрасен, ако Кристоф спреше да имитира еленски, когато разговаря с него (бездруго елените съвсем не говорят така).

В премеждията на Анна се присъединява и Олаф - най-приветливият снежен човек, който се разхожда в планините на Арендел и много обича топлите прегръдки. Създаден от магическите сили на Елза, неговата дружелюбност и странната му способност да се саморазглобява, ще доведат малката група приключенци до някои неудобни и смешни ситуации дори и в най-опасните моменти.

По пътя си Анна, Кристоф, Свен и Олаф ще се натъкнат на вълшебства, ще срещнат мистични тролове и ще се изправят пред суровите стихии на зимата в надпреварата с времето, за да спасят кралството.

Режисьори на „Замръзналото кралство“ са Крис Бък (“Тарзан“, “Всички на сърф“) и Дженифър Лий (сценарист на „Разбивачът Ралф”). Продуцент е Питър Дел Веко (“Мечо Пух“, “Принцесата и Жабока“).

Оригиналната музика към филма е дело на големите имена на Бродуей - носителя на „Тони” Робърт Лопес (“The Book of Mormon,” “Avenue Q”) и Кристен АндерсънЛопес (“In Transit”).

Официалната българска премиера на анимационната комедия „Замръзналото кралство“ е на 29 ноември 2013 г. в кината на 3D и 2D.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg