Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Пенелопе Крус на снимки в Сараево за филма "Venuto al Mondo"

Пенелопе Крус на снимки в Сараево за филма Venuto al Mondo
Пенелопе Крус пристигна в Сараево, където скоро ще започнат снимките на филма "Venuto al Mondo"
Cinefish.bg

Артисти
Пенелопе Крус на снимки в Сараево за филма "Venuto al Mondo"

08.09.2011, 09:54  |   Видяна: 2844  |   actualno.com  |   АРТИСТ

Пенелопе Крус пристигна в Сараево, където скоро ще започнат снимките на филма "Venuto al Mondo" ("На бял свят"), съобщи босненското електронно издание "Дневни аваз".

Пенелопе Крус пристигна в Сараево, където скоро ще започнат снимките на филма "Venuto al Mondo" ("На бял свят"). Снимките на филма, в който главната роля ще играе Пенелопе Крус, трябва да започнат на 12 септември. В реализацията на филма ще участват и босненските продуцентски къщи "Про.ба" и "Деблокада".Прочутата испанска актриса кацна на международното летище в Сараево малко след 12 часа местно време, и макар че продуцентите държаха в строга тайна датата на пристигането й, в медиите изтече информацията, че ще долети днес от Мюнхен със самолет на Луфтханза.

Както е известно от по-рано, Пенелопе ще снима в Сараево филма "Venuto al Mondo" на италианския режисьор Серджо Кастелито.

Филмът е по романа на известната италианска писателка Маргарет Мацантини, съпруга на Кастелито. Романът, който разказва за войната в Босна, стана бестселър в целия свят.

Снимките на филма, в който главната роля ще играе Пенелопе Крус, трябва да започнат на 12 септември. В реализацията на филма ще участват и босненските продуцентски къщи "Про.ба" и "Деблокада". БТА

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg