Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Пътуване до центъра на света

Пътуване до центъра на света
Брендън Фрейзър се впуска в едно невероятно приключение до центъра на Земята
Cinefish.bg

Филми
Пътуване до центъра на света

12.06.2008, 10:22  |   Видяна: 5574  |   haskovo.net  |   ФИЛМ
След като няколко пъти пребори мумиите, Брендън Фрейзър се впуска в едно невероятно приключение до центъра на Земята. Героят му Тревър е професор с радикални научни възгледи, които общо взето сриват репутацията му. На поредното си пътешествие до Исладния той взема и своя племенник Шон.
Докато двамата изследователи се опитват да разберат какво се е случило с брата на професора, те откриват пещера, която ги отвежда до центъра на планетата. В приключението из невероятният подземен свят ги придружава и планинския водач-Хана.
Романът на Жул Верн "Пътешествие до центъра на Земята" излиза през 1864 година.Филмиран е няколко пъти : през 1959,1977,1989, 1993, 1996, 2003, през 1999 е продукцията на "Холмарк" с Трийт Уилям в главна роля, през 1967 е телевизионен сериал.

Този път режисьор е Ерик Бревиг, който работи по визуалните ефекти на доста популярни холивудски продикции като "Вълк", "Мъже в черно", "Пърл Харбър", "Следите", "След утрешния ден", "Селото", "Островът". А като режисьор е познат само чрез сериала "Ксена:Принцесата-войн" (преведен у нас като "Зина"). Брендън Фрейзър ще играе главната роля, Джош Хътчерсън, познат от "Затура" ще е племенникът-Шон, а Анита Брием е в ролята на Хана. Филмът е заснет за 3D-киносалони. Премиерата му ще е на 11 юли в САЩ, а при нас на 3 октомври.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg