Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Първи трейлър на новата екранизация по „Малки жени“

Първи трейлър на новата екранизация по „Малки жени“
Първи трейлър на новата екранизация по „Малки жени“
Cinefish.bg

Филми
Първи трейлър на новата екранизация по „Малки жени“

14.08.2019, 09:37  |   Видяна: 660  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Sony представиха първия трейлър на един от фаворитите си в сезона на наградите – „Малки жени“. Екранизацията по класическия роман от 1868 г. на Луиза Мей Олкът е дело на Грета Геруиг и разказва за живота на четири сестри – от детските години до навлизането в зряла възраст.

Римейк на малки жени

В новата версия Сирша Ронан е в ролята на Джо Марч, а нейните сестри са съответно Ема Уотсън, Флорънс Пю и Елиза Сканлен. В ролята на техния съсед и любим на Джо е Тимъти Шаламей.

Тимъти Шаламет в Малки жени

Първите впечатления от трейлъра е, че историята изглежда доста осъвременена. Разбира се, епохата е пресъздадена безупречно, но поведението и реакциите на звездите изглеждат напълно в стила на днешния ден. Някои вече побързаха да определят филма като „Lady Bird: 1868“. Наистина има много допирни точки между предишния шедьовър на Геруиг, донесъл ѝ номинации за „Оскар“ за режисура и оригинален сценарий, а и отново е налице химията между Ронан и Шаламей.

Със сигурност много ще се говори за „Малки жени“ и покрай бъдещите награди „Оскар“. Геруиг определно е направила своя версия по класическия сюжет, която изглежда впечатляващо. Освен това ѝ помагат класни актьори като Мерил Стрийп, Лора Дърн, Боб Оденкирк и Крис Купър. Очакваме с нетърпение премиерата, предвидена за 25 декември.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg