Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Първи трейлър на „То: Част втора“

Първи трейлър на „То: Част втора“
Cinefish.bg

Филми
Първи трейлър на „То: Част втора“

10.05.2019, 09:05  |   Видяна: 995  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
След като засилиха максимално очакването, „Уорнър“ най-после ни представиха първия трейлър към един от най-големите си хитове за тази година – „То: Част втора“. Режисьор отново е Анди Мускети, създателят на първия „То“, превърнал се официално в най-касовия хорър хит на всички времена.

Първи трейлър на „То: Част втора“

Действието в продължението се развива 27 години след събитията в оригинала и ни представя вече порасналите членове на Клуба на загубеняците. Джеймс Макавой ще видим в ролята на Бил Денброу, Джесика Частейн ще е Бевърли Марш, Бил Хадер ще играе Ричи Тозиър, Джеймс Рансън ще е Еди Каспбрак, Джей Раян ще е в ролята на Бен Хенском, а Исая Мустафа ще е Майк Хенлън. Отново в ролята на зловещия Пениуаз ще видим Бил Скарсгард.

Трейлърът започва със сцена, в която Бевърли говори с възрастна жена, която определено не е това, за което се представя. Само тази сцена е достатъчна да ни подготви за това, което да очакваме. И потвърждава, че Мускети не е загубил формата си, която ни демонстрира с първия „То“, предизвикал истинска сензация през 2017 г. и отприщил новата вълна от екранизации по Стивън Кинг.

Първи трейлър на „То: Част втора“

Разбира се, демоничното присъствие на Пениуайз се усеща във всеки кадър, а във финала на трейлъра сме залети с дъжд от балони. Те са най-открояващото се и в новия плакат на филма, който бе разпространен с трейлъра. Гответе се да треперите и да се реете с продължението на „То“ от 6 септември.Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg