Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Първи трейлър на „Майор Гръм: Лечителят на чумата“

Първи трейлър на „Майор Гръм: Лечителят на чумата“
Cinefish.bg

Филми
Първи трейлър на „Майор Гръм: Лечителят на чумата“

05.06.2020, 08:48  |   Видяна: 1359  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Манията по комиксите не разтърсва само Америка. Един руски комикс се радва на небивала популярност и сега ще бъде превърнат в кино хит. Снимките на „Майор Гръм: Лечителят на чумата“  приключиха точно преди началото на кризата от коронавируса, а вече е готов и първия му трейлър.

Трейлър на първия руски филм за супергерои

Major Grom: Plague DoctorЗаснет в Санкт Петербург, филмът разказва историята на офицер от полицията, който се сблъсква с най-голямото предизвикателство в кариерата си. Майор Игор Гръм е известен с непримиримото си отношение към престъпността. Всичко обаче се променя с появата на един маскиран отмъстител.

Нарекъл се Лечителят на чумата, защото мисията му е да излекува града от чумата на беззаконието, той убива всички, които са успели да избегнат правосъдието с помощта на подкупи и високото си положение в обществото. Полицията е безсилна, хората са изплашени, единствено от разследването на майор Гръм зависи съдбата на целия град.


„Майор Гръм“ е най-популярният комикс в Русия. За осемте години от появата си от него се продават над 1 милион списания и книги, а феновете му постоянно нарастват. Това обяснява и интересът към филма, заснет с бюджет от 10 милиона долара.

Режисьор е Олег Трофим, а в главните роли са Тихон Жизневски, Александър Сетейкин, Любов Аксенова и Алексей Маклаков. Премиерата се очаква едва през 2021 г.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg