Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Първи трейлър и плакат на „Бохемска рапсодия”

Първи трейлър и плакат на „Бохемска рапсодия”
Първи трейлър и плакат на „Bohemian Rhapsody”
Cinefish.bg

Филми
Първи трейлър и плакат на „Бохемска рапсодия”

16.05.2018, 09:45  |   Видяна: 1930  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Мислите, че Холивуд не може да ни изненада с нова биографична продукция? Е, помислете отново, след като изгледате дългоочаквания първи трейлър на „Бохемска рапсодия” с Рами Малек като великия Фреди Меркюри.

В трейлъра чуваме някои от най-големите хитове на Queen, като сред тях големият акцент, разбира се, е върху класиката „Bohemian Rhapsody”. И докато един музикален продуцент недоволства, че тя продължава безкрайно, поне „цели шест шибани минути“, Фреди (Малек) му отговаря: „Съжалявам съпругата ти, ако шест минути са безкрайно много“.Феновете на прочутата четворка трябва да са спокойни – Малек, звездата от сериала „Mr. Robot”, е повече от убедителен в трейлъра. Да, легендарната перука е на лице, движенията и поведението му са съвършени, дори и гласът е същия – наистина е точно като Меркюри до последния детайл.

Новият филм, дело на Брайън Сингър и Декстър Флетчър („Еди Орела“), е посветен на феномена Queen и неговия фронтмен Фреди Меркюри, който с музиката и поведението си руши стереотипите и изпява един от най-голямите хитове за последния половин век.

Вярваме, че Малек може да попадне сред номинираните за „Оскар“ догодина, а негови партньори са Луси Бонтън, Гуилим Лий, Бен Харди, Джоузеф Мазело, Ейдан Гилън, Том Холандер и Майк Майърс. Премиерата е на 2 ноември, а ето и първият плакат.

„Bohemian Rhapsody” с Рами Малек

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg