Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Първи тийзър трейлър на „Големите малки лъжи 2“

Първи тийзър трейлър на „Големите малки лъжи 2“
Cinefish.bg

Тв новини
Първи тийзър трейлър на „Големите малки лъжи 2“

15.04.2019, 09:22  |   Видяна: 470  |   синефиш.бг  |   ТВ
HBO представиха първи тийзър трейлър на втория сезон на сериала „Големите малки лъжи“. Вече знаем и че официалната премиерна дата на първия епизод ще бъде 9 юни.

Във втория сезон се завръщат звездите Никол Кидмън, Рийз Уидърспун, Шайлийн Уудли, Зои Кравиц и Лора Дърн. Техните героини са известни като „Петорката от Монтерей“. Разбира се, голяма атракция в тийзъра е присъствието на Мерил Стрийп. Тя е в ролята на майката на героя на Александър Скарсгард и настоява да разбере какво точно се е случило със сина й в онази съдбовна за всички замесени нощ.Първи тийзър трейлър на „Големите малки лъжи 2“„Моят син е мъртъв. Искам да знам какво се случи през онази нощ. Изкушавам се да те попитам, но не знам дали ще разбера истината“, обръща се тя към героинята на Уидърспун. Виждаме, че отново ще има доста нервни изблици и някои приятелства отново ще бъдат поставени на карта.

Сред новите попълнения във втория сезон са още Кристал Фокс и Мартин Донован, които ще играят родителите на героинята на Кравиц. Андреа Арнолд поема щафетата на режисьорския стол от Жан-Марк Вале и е създател на всички епизоди. Вале е само изпълнителен продуцент, заедно със звездите Кидмън и Уидърспун.

Създаден по романа на Лиан Мориарти, „Големите малки лъжи“ се превърна в един от най-коментираните сериали за 2017
, триумфира с много престижни отличия, включително осем награди „Еми“. За момента няма планове за трети сезон на сериала.

 Първи тийзър трейлър на „Големите малки лъжи 2“


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg