Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Теми Първи тийзър и трейлър на „Ангелите на Чарли“

Първи тийзър и трейлър на „Ангелите на Чарли“
Първи тийзър на „Ангелите на Чарли“
Cinefish.bg

Теми
Първи тийзър и трейлър на „Ангелите на Чарли“

27.06.2019, 10:04  |   Видяна: 1154  |   синефиш.бг  |   ГОРЕЩА ТЕМА


„Сони“ вече поставиха ново начало на една от хитовите си поредици с „Мъже в черно: Глобална заплаха“, а през есента предстои премиерата на нова глава от друга успешна поредица – „Ангелите на Чарли“. В очакване на първия трейлър, вече разполагаме с кратък тийзър за продукцията.

Разпространеното видео е прекалено кратко и не дава никаква представа за това как ще се развихри новото поколение „Ангели“ в лицето на Кристен Стюарт, Наоми Скот и дебютантката Ела Балинска. Виждаме единствено символа на тяхната прочута агенция Таунсенд.

Новите ангели на Чарл

Елизабет Банкс, режисирала касовия хит „Перфектният ритъм 2“, е на режисьорския стол, работи по сценария и участва в бъдещия хит в ролята на Боузли. В тази роля влизат още Джимон Хонсу и Патрик Стюарт, като всеки от тях ще помага на една от трите агентки, подвизаващи се този път по различни точки на света. Сред останалите попълнения в актьорския състав са Ноа Кантинео и звездата от „Аз преди теб“ Сам Клафлин.

Елизабет Бакс като режисьор

Междувременно с разпространението на тийзъра Майли Сайръс обяви, че в новия филм ще има нейна обща песен, заедно с Ариана Гранде и Лана Дел Рей. Надяваме се тя да е на нивото на прочутия хит „Independent Women“ на Destiny's Child, включен в саундтрака на първия филм „Ангелите на Чарли“ от 2000 г. с участието на Камерън Диас, Дрю Баримор и Луси Лиу.

Ангелите на Чарли 2000

Премиерата на лентата е насрочена за 11 ноември.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg