Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Първи снимки от снимачната площадка на трилъра с Робърт Патинсън, “Cosmopolis”

Първи снимки от снимачната площадка на трилъра с Робърт Патинсън, “Cosmopolis”
Сценарият на продукцията е базиран на публикувания през 2003-та година едноименен роман на писателя Дон Делино
Cinefish.bg

Филми
Първи снимки от снимачната площадка на трилъра с Робърт Патинсън, “Cosmopolis”

30.06.2011, 10:41  |   Видяна: 2287  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Само преди няколко часа, в интернет бяха публикувани първите неофициални снимки от режисирания от Дейвид Кроненбърг филм, “Cosmopolis”. На снимките може да бъде видян любимеца на тийнейджърките Робърт Патинсън, който в лентата изпълнява главната роля на млад богаташ, чиито живот бива променен изцяло за по-малко от един ден.

Сценарият на продукцията е базиран на публикувания през 2003-та година едноименен роман на писателя Дон Делино, а партньори на Робърт Патинсън са актьорите Кевин Дюранд (“Димящи аса”), Жюлиет Бинош (“Английският пациент”), Матю Амалрик (“Спектър на утехата”) и Сара Гадон (“Чарли Бартлет”).

в интернет бяха публикувани първите неофициални снимки от режисирания от Дейвид Кроненбърг филм, “Cosmopolis”. На снимките може да бъде видян любимеца на тийнейджърките Робърт Патинсън

Първоначално, режисьора Дейвид Кроненбърг планираше да повери главните роли във филма на Колин Фарел и носителката на “Оскар” Марион Котияр, но Фарел предпочете да се насочи към римейка на екшъна с Арнолд Шварценегер, “Зов за завръщане”, а Котияр не прие офертата за участие заради напредналата си бременност. Малко по-късно, в началото на месец януари тази година, Кроненбърг обяви, че звездата от “Здрач”, Робърт Патинсън е човека, който ще поеме овакантената от Колин Фарел роля.

Сюжетът на “Cosmopolis” разказва за младия нюйоркски милиардер и младоженец Ерик Пакър (Патинсън), чиито живот се променя изцяло след един шокиращ ден. Разчитащ винаги на луксозната си лимузина и доверения си шофьор, Ерик се насочва към “Антъни” - един от най-известните бръснари в Ню Йорк. Но това на пръв поглед обикновено пътуване от единия край на Манхатън до другия, се превръща в истински кошмар за Пакър: по пътя, той попада няколко пъти на отчаяната си и обезверена съпруга, която започва го обвинява в изневяра, странен непознат заплашва живота му, безпричинно бива пребит от двама анархисти и на всичкото отгорe разбира, че е на път да изгуби цялото си богатство.

в интернет бяха публикувани първите неофициални снимки от режисирания от Дейвид Кроненбърг филм, “Cosmopolis”. На снимките може да бъде видян любимеца на тийнейджърките Робърт Патинсън

Без да знае на кого да се довери, Ерик трябва да разбере какво точно се случва с животa му, преди да е станало твърде късно.

“Робърт (Патинсън) е един от най-талантливите актьори с които някога съм работил. Не знам с какво ще се захвана след “Cosmopolis”, но знам, че с удоволствие бих работил с него отново. Много ме изненада с подготовката си за ролята, и най-вече със способността си да импровизира на снимачната площадка. Винаги съм поощрявал импровизациите, и е страхотно да разполагам с подготвен и отдаден актьор като Робърт”, заяви наскоро режисьора Дейвид Кроненбърг.

Освен вече споменатите имена, в “Cosmopolis” участва и Пол Джамати (“Жена във водата”), който се превъплъщава в ролята на Бено Левин – един от главните злодеи в историята.

Сценарият на трилъра е дело на самия Дейвид Кроненбърг, който също така и продуцира лентата, заедно с Рене Таб (“Семейство Симпсън”), Паоло Бранко (“Битката преди Коледа”) и Мартин Катс (“Отклонение”). Снимките на филма стартираха преди няколко седмици в Торонто, Канада, а бюджета с който разполага екипа се равнява на 26 милиона долара.

Работата по “Cosmopolis” ще приключи до края на месец юли, а световната му премиера е насрочена за началото на следващата година. Точната дата все още не е определена.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg