Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Първи поглед към Хенри Кавил в „The Witcher“

Първи поглед към Хенри Кавил в „The Witcher“
Cinefish.bg

Филми
Първи поглед към Хенри Кавил в „The Witcher“

01.11.2018, 09:38  |   Видяна: 1829  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Netflix разпространиха първа снимка на Хенри Кавил като Гералт от Ривия в бъдещия телевизионен хит „The Witcher“. Сериалът е по популярната игра, която пък е основана на фентъзи поредицата на Анджей Салковски „Вещерът“.

Първи поглед към Хенри Кавил в „The Witcher“

Трудно ще разпознаете (вече) бившия Супермен с перуката на вещера, известен още като Белия вълк. Гералт е ловец на чудовища от средновековието и видът на Кавил е изцяло съобразен с героя от играта. А изпълнителният продуцент на сериала Лорън С. Хисрих признава, че звездата от „Мисията невъзможна: Разпад“ е бил първия му избор за ролята.

„Още нямахме дори готов сценарий, само знаехме, че Netflix са дали съгласието си да подкрепят проекта, и бяхме заредени с много ентусиазъм. Но знаех, че тази роля е за Хенри. Това беше преди четири месеца и никога няма да забравя страстта, с която той започна снимките. Той Е Гералт и винаги ще бъде“, написа Хисрих в Туитър.Очакваме първите епизоди на новия сериал през 2019 г., когато ще бъде излъчен и финалния сезон на „Игра на тронове“. Явно Netflix ще се опитат да се борят с конкуренцията и да поставят началото на своя епична сага. Стриминг гигантът подготвя и нова версия на „Хрониките на Нарния“, която ще бъде не по-малко мащабна.Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg