Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Първи поглед към Доминик Монахан в „Епизод IX“

Първи поглед към Доминик Монахан в „Епизод IX“
Cinefish.bg

Филми
Първи поглед към Доминик Монахан в „Епизод IX“

07.10.2019, 11:19  |   Видяна: 610  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Остават малко повече от два месеца до премиерата на един от най-очакваните филми за последните години. Все още има много детайли за финалния „Епизод IX“ от сагата „Междузвездни войни“, за които продължаваме да научаваме подробности. Знаем доста за повече от новите герои с едно изключение – Доминик Монахан.

Първи поглед към Доминик Монахан в „Епизод IX“Звездата от поредицата „Властелинът на пръстените“ е сред новите попълнения във филма на Джей Джей Ейбръмс, но всичко за ролята му е строго засекретено. Не е обявено дори името на героя му. Но поне вече знаем как изглежда.

Благодарение на новия мърчъндайз от филма, който вече е обявен за продажба, виждаме и героя на Монахан. Самият актьор съобщи в социалните мрежи, че желаещите да си го купят под формата на играчка, могат да го направят. 

Съдейки по дрехите и оръжието му, можем да преценим, че той е част от съпротивата. Според изтекла информация героят му ще има съществено участие в първата част на филма, а след това ще е сред поддържащите персонажи. Все пак феновете са много възторжени, че бившия хобит ще се появи в една далечна галактика. А и така отново работи с Ейбръмс, с когото заснеха и култовия сериал „Изгубени“.

Може би ще разберем повече за героя на Монахан от новия трейлър на „Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър“. Според официалния сайт на продукцията той се очаква да излезе на 14 октомври.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg