Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Първи плакат на новия филм на Тарантино

Първи плакат на новия филм на Тарантино
Cinefish.bg

Филми
Първи плакат на новия филм на Тарантино

19.03.2019, 07:36  |   Видяна: 895  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Имало едно време в ХоливудНай-после можем да видим плаката на „Имало едно време в Холивуд“. Разбира се, акцентът е, че това е деветият филм на Куентин Тарантино, както и двете звезди в него – Леонардо Дикаприо и Брад Пит.

Всъщност точното му заглавие е „Имало едно време... в Холивуд“. Действието се развива точно преди половин век и разказва за опитите на героя на Дикаприо, позалязла звезда от телевизионни уестърни, да намери своето място в променящия се свят на Холивуд от края на 60-те, заедно със своя верен приятел и дубльор (героя на Пит). За късмет тяхна съседка е Шарън Тейт (Марго Роби), която ще бъде брутално убита от сектата на Чарлс Менсън.

На всички е пределно ясно, че новият филм на Тарантино е посветен на... разбира се, на Холивуд. Затова и на плаката са прочутите букви, които всеки ще разпознае. А разположението на Дикаприо и Пит вече предизвика шеговити сравнения с плаката на романтичната комедия с Матю Макконъхи и Кейт Хъдсън „Как да разкараш гаджето за 10 дни“.

Марго Роби, Имало едно време в Холивуд

След като вече имаме първи плакат, логично е да очакваме и първи трейлър на новия филм. Според прогнозите той ще се появи до края на седмицата.

Този път Тарантино надмина всички очаквания и подбра най-звездния актьорски състав, в който фигурират още имената на Ал Пачино, Тимъти Олифант, Деймиън Люис, Дакота Фанинг, Джеймс Марсдън, Емил Хърш, Тим Рот, Майкъл Медсън, Лена Дънам и покойния Люк Пери. Премиерата му предстои на 26 юли.

Имало едно време в Холивуд


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg