Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Първи официален поглед към дъщерята на главните герои от “Здрач: Зазоряване - част 2”

Първи официален поглед към дъщерята на главните герои от “Здрач: Зазоряване - част 2”
Първи официален поглед към дъщерята на главните герои от “Здрач: Зазоряване - част 2”
Cinefish.bg

Филми
Първи официален поглед към дъщерята на главните герои от “Здрач: Зазоряване - част 2”

13.06.2012, 10:23  |   Видяна: 4384  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ

След малко повече от пет месеца ще се състои световната премиера на дългоочакваната романтична драма на режисьора Бил Кондън, “Здрач: Зазоряване - част 2”, която ще сложи край на стартиралата през 2008-ма година филмова поредица “Здрач”. Кристен Стюарт и Робърт Патинсън се завръщат за пети път в главните роли на Бела Суон и Едуард Кълън, а сценария на лентата е базиран на едноименния роман на писателката Стефани Майър.

Един от най-важните персонажи в предстоящия “Здрач: Зазоряване - част 2” ще бъде малката дъщеря на Бела и Едуард, Ренесме, която е на практика един от основните катализатори на случващото се на екрана.
Тази важна за сюжета роля беше поверена на младата актриса Макензи Фой (гост актьор в една серия от сериала “Хавай 5-0”), за която това е първо участие във високобюджетен студиен проект. От студиото Съмит Ентъртейнмънт пазеха повечето детайли за детето на Бела и Едуард в тайна, но малко по-рано днес в интернет беше разпространена първата официална снимка от “Зазоряване - част 2”, на която се вижда преобразената в ролята на Ренесме Макензи Фой.

Първи официален поглед към дъщерята на главните герои от “Здрач: Зазоряване - част 2”

Разбира се, тъй като е част от умелата рекламна кампания на филма снимката не разкрива напълно визията на младата героиня, а я показва застанала между своите предпазващи я от опасностите родители-вампири. “Здрач: Зазоряване - част 2” включва в себе си всички познати от предишната част персонажи, сред които героя на Тeйлър Лаутнър, Джейкъб Блек, и бащата на Бела, Чарли Суон, в чиято роля се превъплъщава Били Бърк. По подобие на конкурентната поредица “Хари Потър”, “Зазоряване - част 2” и предишната част, която мина по кината през миналата година, бяха заснети едновременно с общ бюджет от около 260 милиона долара. “Зазоряване - част 1” донесе на студиото Съмит Ентъртейнмънт приходи в световен мащаб от над 700 милиона долара, и имайки в предвид, че предстоящата пета част е последната от поредицата, очакванията са че тя ще успее да регистрира още по-добри резултати.

Режисьорът Бил Кондън: “Много харесвам света на “Здрач” и ще ми бъде трудно да го напусна след “Зазоряване”. С актьорите и всички от екипа се зарекохме да направим един достоен за тази поредица финален филм, който се надяваме, че ще се превърне в едно незабравимо преживяване за феновете.”

Адаптираният сценарий на “Здрач: Зазоряване - част 2” е дело на Мелиса Розенбърг (“Кварталът на богатите”), а освен Кристен Стюарт, Робърт Патинсън, Тeйлър Лаутнър и Били Бърк, във филма участват още Келън Лъц, Ашли Грийн, Питър Фасинели и Ники Рийд.

Българската премиера на романтичната драма ще се състои на 16-ти ноември, тази година.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg