Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Първи официален плакат на предстоящия “Здрач: Зазоряване - част 1”

Първи официален плакат на предстоящия “Здрач: Зазоряване - част 1”
Първи официален плакат на предстоящия “Здрач: Зазоряване - част 1”
Cinefish.bg

Филми
Първи официален плакат на предстоящия “Здрач: Зазоряване - част 1”

25.05.2011, 15:56  |   Видяна: 3624  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ

От студиото Summit Entertainment разпространиха първия официален тийзър постер на един от най-очакваните филми на годината - четвъртата част на хитовата вампирска сага “Здрач”, чието заглавие е “Здрач: Зазоряване - част 1”. Главните герои на лентата не са изобразени, но режисьора Бил Кондън заяви на страницата си в Туитър, че плаката “пресъздава много точно цялостната атмосфера на филма”.

Звездите от предишните части, Робърт Патинсън, Тeйлър Лаутнър и Кристен Стюарт отново се завръщат в ролите на Едуард Кълън, Джейкъб Блек и Бела Суон, а сценария на лентата е базиран на четвъртата едноименна новела на писателката Стефъни Майър. Малко преди да започнат снимките, от Summit Entertainment заявиха, че за разлика от останалите филми от поредицата, “Здрач: Зазоряване” ще бъде разделен на две отделни части - “Здрач: Зазоряване - част 1” и “Здрач: Зазоряване - част 2”.Cюжетът на “Здрач: Зазоряване - част 1” отново ще разказва за препятствията пред които се изправят главните герои Бела Суон, Едуард Кълън и Джейкъб Блек. След сватбата си, Бела (Кристен Стюърт) и Едуард (Робърт Патинсън) заминават за Рио де Женейро, където се отдават на чувствата си. Малко след това, Бела разбира, че е бременна и след почти фаталното раждане, Едуард изпълнява желанието й да бъде безсмъртна. Но появата на дъщеря им, Ренесме Кълън, предизвиква серия от събития, които изправят целия клан Кълън и техните съюзници срещу безмилостните вампири от клана Волтури. Действията на двете враждуващи страни довеждат до епична и безмилостна финална битка.

Създателят на “Здрач 3: Затъмнение”, Дейвид Слейд, трябваше да поеме режисурата и на последните два филма, но по все още неясни причини, той бе заменен от носителя на “Оскар” Бил Кондън (“Мечтателки”). Въпреки смяната на режисьора в последния момент, актьорите не крият удовлетворението си от работата с Кондън:

“Смяната на режисьора не ни се отрази по никакъв начин. Бил (Кондън) е невероятен, има страхотни идеи, и благодарение на неговите напътствия ще се получи един много добър филм”, заяви звездата на поредицата Кристен Стюарт.

Снимките на “Здрач: Зазоряване - част 1” вече приключиха, а освен Робърт Патинсън, Тайлър Лаутнър и Кристен Стюарт, във филма участват още Ники Рийд, Били Бърк, Дакота Фанинг, Кейлън Лъц, Ана Кендрик, Ашли Грийн, Майкъл Уелч и Майкъл Шийн,

Световната и българската премиера на “Здрач: Зазоряване - част 1” ще се състои на 18-ти ноември тази година, а продължението, “Здрач: Зазоряване - част 2”, тръгва по световните киноекрани от 16-ти ноември 2012-та.

hitfix.com

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg