Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Теми Първи коментари след номинациите за „Златен глобус“

Първи коментари след номинациите за „Златен глобус“
Cinefish.bg

Теми
Първи коментари след номинациите за „Златен глобус“

10.12.2019, 09:22  |   Видяна: 386  |   синефиш.бг  |   ГОРЕЩА ТЕМА
При обявяването на всички номинации за престижни награди винаги има изненади и разочарования. Логично големи фаворити като „Ирландецът“, „Имало едно време... в Холивуд“ и „Жокера“ получиха доста номинации. Но кои останаха пренебрегнати?

Жените режисьорки явно нямат шансове.
Тази година много се коментираха филмите на Грета Геруиг („Малки жени“), Лорин Скафария („Да свалиш Уолстрийт“) и Мариел Хелър („A Beautiful Day in the Neighborhood“). Нито една от тях обаче не бе номинирана.

Малки жени отпадна от номинациите за Златен глобус

Сред актьорите липсват имената на Робърт де Ниро, Лупита Нионго и Адам Сандлър. Де Ниро отдавна не е демонстрирал толкова класно изпълнение като в „Ирландецът“, а Нионго и Сандлър вече получиха по няколко награди за своите роли в „Us“ и „Uncut Gems“. Но няма да получат отличие от Асоциацията на чуждестранните журналисти.

Адам Сандлър отпадна при номинациите за Златен Глобус

Новият филм на Клинт Истууд „Случаят „Ричард Джуъл“ също остана пренебрегнат. Единствено Кати Бейтс е с номинация за поддържаща актриса. „Котките“ на Том Хупър пък липсва сред номинираните за най-добър мюзикъл или комедия.

Котките без Златен Глобус

При телевизионните сериали големият губещ е „Игра на тронове“. Явно разочарованието на феновете след последния сезон е обсебило и членовете на Асоциацията, които го възнаградиха единствено с номинация за ролята на Кит Харингтън. Сред останалите изцяло пренебрегнати телевизионни продукции са „Вице“ и един от най-дискутираните сериали през годината „Еуфория“.Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg