Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Първи кадри от новия сериал „Клетниците“

Първи кадри от новия сериал „Клетниците“
Първи кадри от новия сериал „Клетниците“
Cinefish.bg

Филми
Първи кадри от новия сериал „Клетниците“

16.07.2018, 09:37  |   Видяна: 837  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Това е една от най-екранизираните истории в киното и телевизията и дори по нея е направен един от най-играните мюзикъли за всички времена. Едва догодина ще видим новия сериал на BBC „Клетниците“ по великия роман на Виктор Юго, но вече са факт първите кадри от филма. На тях може да разпознаем Лили Колинс, която играе ролята на Фантин, Доминик Уест като Жан Валжан и Дейвид Ойелоуо като неговия вечен противник инспектор Жавер.

В новия сериал от шест части участват още Адил Актар и Оливия Колман (господин и госпожа Тенардие), Ели Бамбър (Козет), Джош О‘Конър (Мариус) и Ерин Келиман (Епонин). Сценарият е дело на Андрю Дейвис, който акцентира най-вече на играта на котка и мишка между Валжан и Жавер на фона на разтърсвания от революция Париж от 19 век. Режисьор е Том Шанкланд („Къща от карти“).

Снимките на новия сериал започнаха през февруари в Белгия и Северна Франция. Продуцентската компания Lookout Point, която пожъна успех с друг сериал по класически роман („Война и мир“, отново по сценарий на Дейвис и с Лили Джеймс в ролята на Наташа Ростова) и вече е собственост на BBC, е създател на „Клетниците“.

Les Miserables

Les Miserables

Les Miserables


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg