Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Първи кадри на Анджелина Джоли от „Eternals“

Първи кадри на Анджелина Джоли от „Eternals“
Cinefish.bg

Филми
Първи кадри на Анджелина Джоли от „Eternals“

23.09.2019, 16:18  |   Видяна: 2700  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Вече започнаха снимките на един от най-големите бъдещи Марвел хитове „Eternals“. Разполагаме и с първите доказателства за това – кадри от снимачната площадка в Англия, на които е звездата Анджелина Джоли. Тя е в ролята на Тена, едно от големите имена в отбора на новите супер герои – Eternals. Знаем, че те са представители на свръхчовешка раса, създадена преди милиони години от Celestials.

Джоли е неузнаваема с русата перука и бялата си роба. На кадрите я виждаме как разпръсва нечия прах в езеро. За момента не знаем чия е тази прах и в коя вселена се развива това действие.

В комикса на Джак Кирби Тена е представяна като един от най-могъщите членове на Eternals и притежава възможността да манипулира космическа енергия. Тя използва това, за да бъде неуязвима и безсмъртна, макар че това не може да бъде за вечни времена.

Тази роля ще е поредното предизвикателство пред Джоли. Тя споделя, че е тренирала усилено, за да влезе във форма и няма търпение да се присъедини към семейството на Eternals и да стане част от супер героите на Марвел. Освен това уверява феновете на комиксите, че заедно с останалите имена от актьорския състав, в който са още Салма Хайек, Кумал Нанджиани и звездите от „Игра на тронове“ Кит Харингтън и Ричард Мадън, да очакват нещо голямо.

На част от снимките виждаме Клои Жао, която дава нужните наставления на Джоли. Жао е едва втората жена, избрана за режисьор на Марвел хит. Преди нея Кейт Шортланд бе обявена за режисьор на „Черната вдовица“, като и двата филм ще имат своите премиери през 2020 г.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg