Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Първи кадър на Том Харди като Венъм

Първи кадър на Том Харди като Венъм
Първи кадър на Том Харди като Веном
Cinefish.bg

Артисти
Първи кадър на Том Харди като Венъм

12.01.2018, 09:26  |   Видяна: 1538  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Изгаряте от нетърпение да видите как ще изглежда Том Харди като Еди Брок във филма „Венъм“? Ето я и първата официална снимка от бъдещия хит. Няма как да сбъркате Харди, но кадрите от трансформацията му засега се пазят в тайна.

„Венъм“ е част от Марвъл вселената с герои на „Сони“, но няма да бъде на свързан с последните филми за „Спайдър-мен“. Венъм се появява за първи път в комиксите на Марвъл през 80-те, когато Спайдър-мен за кратко се представя пременен в черен костюм, който се оказва истинско извънземно. Фотографът Еди Брук успява да се слее с него и така се превръща в ужасяващия Венъм. Брук бе изигран вече от Тофър Грейс в „Спайдър-мен 3“.

В историята на Марвъл Венъм се появява редом не само със Спайдър-мен, но и с Железния човек, Дедпул, Хълк и групи популярни супергерои. Във филма, чиято премиера е предвидена за 5 октомври тази година, освен Харди, ще видим още Мишел Уилямс, Уди Харелсън, Риз Ахмет и Мишел Ли. Режисьор е Рубен Флейшър, който ни впечатли още с дебюта си с хорър-комедията „Zombieland”.

Първи кадър на Том Харди като Венъм

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg