Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Първа официална снимка на Хенри Кавил като Супермен от филма “Man of Steel”

Първа официална снимка на Хенри Кавил като Супермен от филма “Man of Steel”
Компанията Warner Bros разпространи първата официална снимка от фантастичния екшън “Man of Steel”
Cinefish.bg

Филми
Първа официална снимка на Хенри Кавил като Супермен от филма “Man of Steel”

05.08.2011, 09:52  |   Видяна: 2789  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Компанията Warner Bros разпространи първата официална снимка от фантастичния екшън “Man of Steel”, в ролята на Супермен ще видим Хенри Кавил. Камерите на мащабната продукция се завъртяха преди няколко седмици в покрайнините на Чикаго, а на режисьорския стол седна създателя на “300” и тазгодишния “Sucker Punch: Измислен свят”, Зак Снайдър.

Въпреки, че публикуваната снимка не показва Супермен в класическата за този герой поза (изпънат гръб, ръце на кръста и поглед към небето), тя дава ясна представа за това как ще изглежда Хенри Кавил във финалната версия на филма - емблемата “S” на гърдите на Кавил е малко по-голяма от тази на предишния Супермен, Брандън Рут, и като цяло, костюмa е с по-тъмни цветове и очевидно e направен от твърда, люспеста материя, която се различава от използваната за режисирания от Брайън Сингър, “Супермен се завръща”.

Компанията Warner Bros разпространи първата официална снимка от фантастичния екшън “Man of Steel”, в ролята на Супермен ще видим Хенри Кавил.

Тъй като премиерата на “Man of Steel” (която първоначално бе насрочена за месец декември 2012-та година) ще се състои чак в средата на 2013-та, от Warner Bros не бързат да разкриват официалния сюжет. Единственото, което се знае със сигурност, че във филма ще се появят най-известните персонажи от вселената на Супермен.

Освен Хенри Кавил, в продукцията ще видим и актьорите Ръсел Кроу, Кевин Костнър, Ейми Адамс, Майкъл Шанън, Лорънс Фишбърн, Даян Лейн и Джулия Ормонд. Кроу е в ролята на истинския баща на Супермен, Джор-Ел, Ейми Адамс ще бъде репортерката от “Дейли Планет”, Лоис Лейн, а Кевин Костнър и Даян Лейн се превъплъщават в ролите на Джонатан и Марта Кент, които са земните осиновители на младия Кларк Кент/Супермен. От своя страна, Майкъл Шанън ще изпълни главната отрицателна роля на жестокия генерал Зод, който е един от най-могъщите и опасни противници на Супермен.

Отделеният от Warner Bros бюджет за заснемането на “Man of Steel” се равнява на 175 милиона долара, а снимките ще протекат в щата Илинойс и покрайнините на канадския град Ванкувър. Сценарият на фантастичния екшън е написан от Девид Гойър (“Телепорт”), а продуценти са Кристофър Нолан (“Генезис”), Чарлс Роувън (“Ролербол”), Лойд Филипс (“Вертикална граница”) и Дебора Снайдър (“Пазителите”). Снимките на “Man of Steel” ще приключат до два месеца, а дотогава се очаква да стане ясно дали от Warner Bros смятат да конвертират филма в триизмерен формат.

Световната премиера на фантастичната продукция ще се състои на 14-ти юни, 2013-та година.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg