Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Оуен Уилсън и Винс Вон ще изпълнят главните роли в комедията “Стажът”

Оуен Уилсън и Винс Вон ще изпълнят главните роли в комедията “Стажът”
Оуен Уилсън и Винс Вон ще изпълнят главните роли в комедията “Стажът”
Cinefish.bg

Артисти
Оуен Уилсън и Винс Вон ще изпълнят главните роли в комедията “Стажът”

13.04.2012, 10:10  |   Видяна: 3371  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ

Последният път когато комедийните звезди Оуен Уилсън и Винс Вон бяха заедно на екран бе през 2005-та година във филма “Ловци на шаферки”, който се превърна в световен хит с приходи от близо 300 милиона долара. Сега, седем години по-късно, от студиото 20th Century Fox оповестиха че двамата актьори отново ще си партнират заедно в дълго подготвяната комедия “Стажът” (“The Internship”), чиито режисьор ще бъде създателя на хитовете “Нощ в музея” и “Деца на килограм”, Шон Леви.

Веднага след изненадващия успех на “Ловци на шаферки” много холивудски продуценти се опитваха да съберат отново на екран Оуен Уилсън и Винс Вон, но по една или друга причина разработваните проекти не стигаха до снимки.Едва през 2010-та година режисьора Шон Леви разкри, че е обсъдил с Вон идеята за филм със заглавие “Стажанти”, който ще разказва за двама приятели, които губят работите си и са принудени да стажуват в голяма фирма за компютърни технологии, независимо от факта че не знаят нищо за модерните технологични изобретения и нововъведения.

Намерението на Леви бе да заснеме филма в края на 2010-та, а Винс Вон заяви че ще участва в него заедно с Оуен Уилсън. Но както се случва често в Холивуд, графиците на останалите актьори не съвпадаха и това бе една от причините работата по “Стажанти” да бъде прекратена за неопределен период от време.

Сега, две години по-късно, вече няма спънки пред режисьора и снимките на лентата, чието заглавие бе променено на “Стажът”, ще стартират на 25-ти юни, тази година. Оуен Уилсън и Винс Вон ще изпълнят ролите на двамата приятели попаднали в непознат за тях свят, а до няколко дни се очаква да бъдат обявени и имената на останалите актьори, които ще участват в комедийната лента.

Режисьорът Шон Леви: “Винс (Вон) непрекъснато ми говореше за този проект. Идеята за сюжета е негова и той наистина искаше да я превърне в реалност. Става дума за двама приятели продавачи, които не са в крак с модерните технологии и предпочитат да вършат нещата в живота си без да разчитат на смартфони, таблети или лаптопи. Те са от старата школа. И филма е за това какво се случва когато точно тези мъже попаднат в свят от по-млади хора, които са наясно с всички компютърни изобретения и управляват животите си с най-различни модерни джаджи. С две думи, филма е за комичния сблъсък на различни поколения, които имат различни разбирания и виждания за живота.”

Вече завършения сценарий на “Стажът” е дело на Джаред Стърн  (“Пингвините на Мистър Попър”) и Винс Вон, който освен това и ще продуцира комедията чрез компанията си Wild West Picture Show Productions. Снимачният период на филма ще продължи два месеца и половина, а екипът и актьорите ще работят в Лос Анджелес и Ню Йорк Сити.

От 20th Century Fox заявиха, че световната премиера на “Стажът” ще се състои през пролетта на следващата година. Точната дата все още не се разкрива.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg