Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Ќачало ї

Ќовини

ї

‘илми ќт студио Pixar разкриха новите герои в »грата на играчките 3

ќт студио Pixar разкриха новите герои в »грата на играчките 3
Cinefish.bg

‘илми
ќт студио Pixar разкриха новите герои в »грата на играчките 3

22.04.2010, 12:21  |   ¬ид€на: 2967  |   синефиш.бг  |   ‘»Ћћ
14 нови герои партнират на Ѕаз и ”ди в третата част от култовата поредица на Pixar¬ъпреки обичайната тайнственост, с ко€то Pixar подхождат към новите си продукции, от студиото разкриха новите герои, които ще забавл€ват зрителите с поредица от приключени€ в дългоочакваното продължение на „»грата на играчките” под режисурата на Ћий Џнкрич (сърежисьор на „»грата на играчките 2” и „“ърсенето на Ќемо”).

¬ третата част на »грата на играчките ще видим любимците на поколени€ фенове на анимаци€та в удивителен 3D формат. ƒошло е време јнди да постъпи в колеж и Ѕаз, ”ди и другите негови верни играчки се безпоко€т за несигурното си бъдеще. ѕознатата ни банда попада в компани€та на непознати герои в ста€, пълна с дечурлига, които само чакат да разчовъркат тези „нови” залъгалки.
’аосът става пълен, когато играчките се опитват да се държат заедно и „никой да не бъде изоставен”. ¬ сплотената банда, двама от героите ще изживе€т вънуваща среща за първи път - прелестната Ѕарби се изправ€ лице в пластмасово лице с  ен (да, същи€  ен).

ƒомакин в т€хното ново приключение е мечокът Ћоцо, който със своите внушителни размери винаги стърчи над другите. Ќа новото м€сто забавлението продължава със запознанството на играчките с еднорога «латорог, динозавърката “рикси и веселите √рахчета-в-шушушлка. ¬ невро€тните приключени€ се по€в€ват боецът-насекомо “уич и октоподът –азтегливка с дузината си пъргави пипала.

¬секи от новите герои има сво€ специална рол€ във филма. —ъзданието „ънк, роботът »скра и “елефон-бъбривко със своите специални умени€ ще подкреп€т нашите познанйници в различни вълнуващи ситуации, пред които ще се изправ€т.
—ред новите герои са и винаги усмихнатата ƒоли, умникът  нижен червей и горски€т таралеж г-н Ѕодливко. √ол€мото бебе, което със своите 50 сантиметра се извис€ва над всички, също ще се включи в играта, но каква точно е неговата рол€, ще стане €сно на 18 юни, когато филмът излиза на 3D киноекраните в Ѕългари€ и по света.

Ќовите герои в »грата на играчките 3 са истински играчки, които можете да гушкате, подхвърл€те, да изперете или дори да залепите за стената. “е са и главните герои в новото 3D приключение, сме€т се и си говор€т – е, поне когато наоколо н€ма хора! Ќ€кои от т€х ще имат по-големи роли, други по-малки, н€кои ще обикнем, а други ще ни €досват, но със сигурност с всички т€х л€тото ще е доста по-весело.
ќще новини:
"«драч 2: Ќоволуние" с 5 номинации за Ќационалните филмови награди
Ѕрад и јнджелина ще се жен€т
ƒаниел ќтьой ще направи сво€ рeжисьорски дебют с филма „La Fille du Puisatier"
Ќикълъс  ейдж - загадъчен на първи€ плакат на филма „„иракът на магьосника”
—инът на ћайкъл ƒъглас в затвора за пет години

—поделете:

Cinefish.bg ќў≈ Ќќ¬»Ќ»
Cinefish.bg - ¬сичко за киното ћЌ≈Ќ»я Cinefish.bg - ¬сичко за киното

1  оментара подреди по:  нови  стари  рейтинг 
 
behwolf Ќеутрално
1 17.11.2010, 08:01
ќценка: 0
0 гласа

 
 

«а да напишете коментар, е нужно да влезете с ¬ашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg