Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми От 20th Century Fox подготвят нова екшън-комедия в стила на “Лоши момчета” и “Смъртоносно оръжие“

От 20th Century Fox подготвят нова екшън-комедия в стила на “Лоши момчета” и “Смъртоносно оръжие“
На режисьорския стол на предстоящата екшън-комедия ще седне Люк Грийнфийлд, заснел известните филми “Съседка за секс“ и “Животното“.
Cinefish.bg

Филми
От 20th Century Fox подготвят нова екшън-комедия в стила на “Лоши момчета” и “Смъртоносно оръжие“

29.04.2011, 15:38  |   Видяна: 2701  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Холивудската филмова компания 20th Century Fox е заплатила шестцифрена сума за сценария на все още неозаглавена екшън-комедия, която ще бъде комбинация от хитовите заглавия “Лоши момчета“ и “Смъртоносно оръжие“. Въпреки че все още не са избрани актьори за главните роли, и като цяло проекта е в ранен етап на развитие, от студиото заявиха, че снимките ще стартират още тази есен. На режисьорския стол на предстоящата екшън-комедия ще седне Люк Грийнфийлд, заснел известните филми “Съседка за секс“ и “Животното“.

На режисьорския стол на предстоящата екшън-комедия ще седне Люк Грийнфийлд, заснел известните филми “Съседка за секс“ и “Животното“.В момента, Грийнфийлд работи по монтажа на последния си филм – романтичната драма “Нещо назаем“, в която участват Кейд Хъдсън и Дженифър Гудуин.

Режисьорът разкри, че веднага след това ще започне подготовката за снимки на екшън-комедията. Междувременно, говорител на 20th Century Fox разкри пред Variety, че студиото смята да привлече за проекта “две утвърдени в жанра филмови звезди“. Имена все още не се разкриват, но до два месеца се очаква да бъде обявен цялостния актьорски състав. Очакванията са, че продукцията ще възроди жанра на “хапливите buddy-cop екшън-комедии”, чиито най-известни представители са “Смъртоносно оръжие“, “Лоши момчета“, “Танго и Кеш“ и “Ченгето от Бевърли Хилс“.

Люк Грийнфийлд:
“В наши дни подобни филми се правят все по-рядко, а съм сигурен че има голяма публика, която с удоволствие би посетила киносалона за да ги гледа. Сегашните buddy-cop филми са много по-внимателни към зрителите – диалога е по-изчистен и липсва остротата на герои като Мартин Ригс, Аксел Фоули или Майк Лаури. Ние няма да копираме филми като “Смъртоносно оръжие“, а ще предоставим екшън-комедия, притежаваща всичко което един фен на класическите buddy-cop филми би искал да види. “

Сценарият на неозаглавената продукция е на Люк Грийнфийлд и Никълъс Томас (“Гадна компания”), а продуцент ще бъде Саймън Кинберг, работил над хитови заглавия като “Шерлок Холмс“, “Мистър и мисис Смит“ и предстоящия “Х-Мен: Първа Вълна“. За разлика от повечето съвременни екшън-филми, режисьора Люк Грийнфийлд няма да разполага с огромен бюджет – от студиото са категорични, че сумата с която ще бъде заснет филма, няма да надвишава 40 милиона долара.

Снимките на продукцията се очакват да стартират в средата на месец октомври, тази година. Премиерната дата все още не е определена.


variety.com
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg